RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan bli litt Hawaii-hockey

Foto: Ap
Sist oppdatert:
NHL-starten er rett rundt hjørnet.

Lørdag droppes pucken igjen etter arbeidskonflikten. Den truet lenge hele sesongen, men søndag 6. januar ble partene enige.

Nå har NHL-spillerne et tettpakket program i vente, og stjernekeeperen Henrik Lundqvist ser for seg Hawaii-hockey i starten.

- Det blir nok Hawaii-hockey med variabelt spill i starten. Spillerne vil merke at de ikke har vært med i treningskamper, og noen er jo i bedre form enn andre, sier New York Rangers-målvakt Lundqvist.

Svensken har vært hjemme i Göteborg det meste av tiden under lockouten. - Det har vært veldig frustrerende, men det ga meg i hvert fall mulighet til mye tid sammen med min lille datter (Charlise, 6 måneder).

Lundqvist ble kåret til NHLs beste keeper forrige sesong.

NHLs grunnserie spilles vanligvis over 82 omganger, men denne sesongen vil inneholde 48 kamper for hvert lag.

De skal unnagjøres på 98 dager. 16 lag går videre til Stanley Cup-sluttspillet. Der er siste mulige spilledato 28. juni.

Det er ikke lett å sikre seg Stanley Cup-trofeet. I løpet av de ti siste sesongene (innstilt 2004-05, lockout) er det ni forskjellige vinnere. Bare Detroit Red Wings har to seirer (2002 og 2008). (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere