RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan bli poengkonge

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Sist oppdatert:
Sune Bergman om spilleren som får Frisk Asker-fansen til å glemme fjorårets giganttrio.

Mange hadde avskrevet fjorårets store overraskelse i Getligaen, Frisk Asker, da de mistet de kanadiske tvillingbrødrene Cam og Chris Abbott samt Mats Zuccarello Aasen etter sesongslutt. Men med de førstnevntes landsmann Elias Godoy har klubben en ny mann på toppen av poenglista i vår øverste divisjon.

Kjempekjøp
- Vi fikk høre om Godoy via kontakter i Amerika, og valgte å kjøpe ham, sier Frisk Asker-trener Sune Bergman til Nettavisen.

- Vi prøver å finne spillere som ikke er så dyre, og Elias har vist seg å være et kjempekjøp.

Elias Godoy topper poenglista sammen med Lillehammers’ Fredrik Abrahamsson med 18 poeng på tolv kamper, og Bergman tror kanadieren kan være med på å gjøre sesongen til en suksess for vestkantklubben.

- Målsettingen vår er å bli blant de fire beste, så vi er med i sluttspillet. Etter det kan alt skje.

FJORÅRSKONGEN: Mats Zuccarello Aasen dominerte Getligaen i fjor. Denne sesongen gjør han seg bemerket i den svenske eliteserien.
FJORÅRSKONGEN: Mats Zuccarello Aasen dominerte Getligaen i fjor. Denne sesongen gjør han seg bemerket i den svenske eliteserien.

God svenske
I tillegg til Godoy har klubben hentet inn Alexander Larsson fra svensk 1. divisjon, en spiller som også har dominert Getligaen så langt. Frisk Asker-treneren går ikke med på at dette sier mer om nivåforskjellen på de to ligaene enn kvaliteten til spilleren.

- Jeg har kjent Alexander i lenge, og visste at han var en god spiller, sier Bergman, og fortsetter:

- Men han har aldri vært så god som han er nå. Det har ingenting med nivåforskjell å gjøre.

Revansje
Førstkommende torsdag spiller Frisk Asker hjemme mot Lillehammer. Med seier der kan tigerne nærme seg Sparta Sarpsborg, som troner alene på toppen av Getligaen, åtte poeng foran Asker-klubben og tabellnabo Stjernen. Og Sune Bergman er optimistisk.

- Vi skal revansjere tapet fra forrige kamp. Denne skal vi vinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere