- Kan «bråke» mer i Brann

Trond Fredrik Ludvigsen nyter tilværelsen i Brann og Bergen. 16. mai håper han på å gjøre sitt første innhopp for sesongen.

28.04.06 08:50

NYMARK (TV 2 Nettavisen): Trond Fredrik Ludvigsen har stort sett slitt med skader siden han kom til Brann våren 2005. Ludvigsen har fått behandling for et avrevet leddbånd og en såkalt hamstring-skade, men er nå tilbake i full trening.

- Herlig å kunne trene for fullt igjen. Men slik det kjennes ut nå, er jeg nok ikke tilbake i skikkelig form før om to-tre uker, sier han til TV 2 Nettavisen.

Comeback 16. mai
Trond Fredrik Ludvigsen nyter livet i Brann og Bergen. Han håper på å kunne gjøre et etterlengtet comeback i 16.mai-kampen mot Tromsø.

- I den kampen skal jeg i hvert fall sitte på benken, for å si det sånn. Før det blir det vel å finne kampformen på 2. laget, konstaterer han.

Ludvigsen har en fortid som proff i Hertha Berlin, og innrømmer at tilværelsen er en helt annen i Brann.

- Den største forskjellen er at du kan «bråke» mer i Brann, for å si det sånn. Spøke litt mer på trening. I Tyskland var det streng disiplin. Det er det i Brann også, men på en annen måte, forteller han.

- På hvilken måte?

Utelukker ikke utlandet
- Det er lov til å spøke og tulle litt før og etter trening, svarer han.

Ludvigsen kommer imidlertid til å takke ja dersom han får tilbud fra en utenlandsk klubb en gang i fremtiden.

- Jeg hadde en fin tid i Hertha Berlin og likte profflivet. Skulle det dukke opp noe en gang i fremtiden, er det ikke utenkelig at jeg reiser til utlandet igjen, røper han.

- Men nå er det kun Brann som teller. Jeg ønsker å vinne ting med klubben. Bergen er en herlig by og Brann en flott klubb jeg håper å være lenge i, understreker spissen.

Trond Fredrik Ludvigsen innrømmer at det har vært tungt å gå skadet i sin første tid i Brann.

- Men det verste med å være skadet er å ikke vite når du er tilbake i aksjon. Med den skaden jeg hadde fikk jeg raskt beskjed om hvor lenge jeg var ute. Da er det enklere å motivere seg og jobbe med å komme tilbake, mener den tidligere RBK-angriperen.

Luksusproblem for Mjelde
23-åringen kommer til å gi Mons Ivar Mjelde et luksusproblem når han er tilbake for fullt. Han kan nemlig spille i de fleste posisjoner på banen.

- Jeg er en offensiv spiller, som kan spille både høyre og venstrekant, samt spiss. Så det blir opp til Mjelde å avgjøre hvor han vil bruke meg, mener Ludvigsen - som for øvrig bare kalles «Ludde» av lagkameratene i Brann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.