*Nettavisen* Sport.

- Kan få tre på pallen

En offensiv landslagssjef presenterte torsdag laget til lørdagens 20 kilometer skiskyting. - Med full klaff kan vi få tre mann på pallen, sier Roger Grubben.

09.02.06 11:38

SAN SICARIO /TV 2 Nettavisen): De fire som skal i ilden på OLs første dag er Ole Einar Bjørndalen, Frode Andresen, Halvard Hanevold og Stian Eckhoff. Det eneste lille usikkerhetsmomentet før uttaket var om Lars Berger skulle få den siste plassen. Det var imidlertid ingen overraskelse at så ikke skjedde.

- Jeg er ikke skuffet over det. I hvert fall ikke om det viser seg at dette er det beste laget, sier Berger til TV 2 Nettavisen.

Landslagssjef Roger Grubben er optimistisk to dager før OL-start. Så optimistisk at han tror flere nordmenn kan hevde seg helt i toppen.

- Kan dere få tre på pallen?

- Med full klaff kan vi faktisk det – selv om det var dine ord. Hele laget er i hvert fall veldig godt forberedt, sier Grubben.

Ole Einar Bjørndalen og Stian Eckhoff har tidligere i vinter slitt sykdom. Det kommer imidlertid ikke til å hemme dem under OL. skal vi tro landslagssjefen.

- Sykdommen er historie. Nå er de i toppform, og alt er lagt til rette rundt dem slik at de kan konsentrere seg om å gå fort på ski og skyte bra på standplass, lover Grubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag