*Nettavisen* Sport.

- Kan forsvinne i nær framtid

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX

Mame Biram Diouf på vei vekk fra Molde.

11.07.09 19:10

Fredag kom agenten til Moldes Mame Biram Diouf, Jim Solbakken, hjem fra en rundtur i Europa med forhandlinger med flere toppklubber.

Og skal vi tro Solbakken, vil det ikke ta lang tid før Diouf er forsvunnet fra jazzbyen.

- Interessen er stor
- Jeg reiser mye i jobben min og det har vært en del aktivitet denne uka. Interessen rundt Mame er stor og det er mye som tyder på at det kan skje noe med det første, sier Solbakken til Romsdal Budstikke.

Solbakken har sammen med kollega John Vik i Solution AS invitert flere toppklubber til Molde for å se Diouf i aksjon tidligere, men også mot Brann på søndag vil det være representanter for ulike europeiske klubber på plass.

- De fleste som ønsker seg Mame har sett ham nok til å slå fast kvaliteten, men en del av dem vil likevel ha med seg den siste kampen før ferien. Så får vi se etter kampen om det blir noe konkret, forteller Solbakken.

- Molde skal ha godt betalt
Agenten vil ikke ut med noen eventuell overgangssum for senegaleseren, men Molde har tidligere avslått et bud på ti millioner fra tsjekkiske Slavia Praha.

Men ifølge avisen har det vært spekulert i at Molde krever minst 20 millioner for sin spissjuvel.

- Mame Biram Diouf har et så stort potensial at han er en dyr spiller. Molde vil ha godt betalt og det skal de ha når klubben har utviklet et så stort talent, forteller Solbakken.

Diouf har scoret 8 mål hittil i Tippeligaen, og er med det toppscorer sammen med Rade Prica, Bernt Hulsker og Daniel Nannskog.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag