RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan gi Stabæk et skikkelig løft

Sist oppdatert:
I Stabæk gleder man seg stort over ansettelsen av Jan Erik Aalbu som ny sportsdirektør. I hoppleiren derimot er man ditto skuffet.

- Dette var ikke noe gladmelding, sier Bjørn Einar Romøren til TV 2 Nettavisen etter at det ble kjent at Aalbu går fra hoppleiren til fotball og Nadderud.

- Ingen vanlig Ola Nordmann
- Jan Erik er ikke noe vanlig Ola Nordmann, og har et særpreg som vi kommer til å savne. Men etter at han har holdt på så lenge så skjønner jeg godt at han vil roe det litt ned. Umiddelbart så tenker jeg at det skal bli vanskelig å erstatte ham, men samtidig håper jeg at vi får en ny sportssjef som kan gjøre en god jobb. Og det kan jo også fungere med andre personligheter enn den Jan Erik har, sier Romøren til TV 2 Nettavisen.

Romøren, som selv er Stabæk-supporter, er glad for at Aalbu endte i Stabæk. Laget ligger på 12. plass i Tippeligaen, men det er kort vei fremover på tabellen.

- Hvis han skulle gå noen steder, er jeg veldig glad for at han gikk dit. Jeg hadde blitt forbannet hvis han gikk til noen andre. Slik jeg ser det, var det to muligheter: Enten begynte han på en golfbane i nærheten slik at jeg kunne spille gratis. Ellers måtte han dra til Stabæk og hjelpe dem oppover tabellen. Og jeg tror han kan gi Stabæk et skikkelig løft, sier Romøren.

- Vinnere på overgangsmarkedet
Mike Kjølø, Stabæk-kaptein, er også fornøyd.

- Jeg tror han blir en interessant figur å få inn i miljøet vårt. Jeg har sett gjennom media at han har stått for ting Stabæk kan ha godt av. Jeg ser at han stiller krav til utøveren, og er veldig for personlig utvikling. Det er en ting jeg mener det må være rom for også innenfor en lagidrett som vår, sier Kjølø.

Trener Gaute Larsen legger til:

- Han har glimt i øyet og er en humørspreder. I tillegg til at han er veldig klar og tydelig i forhold til hva han vil. Jeg kjenner ham fra før, og dette er jeg veldig positiv til, sier Larsen.

- Og med Martin Andresen og Jan Erik Aalbu som nye er vi allerede vinnere av overgangsmarkedet i sommer, sier Larsen og gliser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere