RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan ha ansatt en ny trener allerede

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)
Sist oppdatert:
Men Rune Skarsfjord mener han er bedre som hovedtrener enn assistent.

BRANN - AALESUND 2-1

BRANN STADION (Nettavisen): Skarsfjord, som startet sin karriere som hovedtrener i Brann med å tape borte for Hønefoss, fikk se sitt lag fra en helt annen side i Bergen søndag kveld. Nå er det tilbake til å være assistent igjen.

Men hvem han er assistent for, er fortsatt uvisst. Eller?

- Når jeg våkner opp i morgen er jeg i utgangspunktet assistent igjen. Jeg ba om å ikke bli involvert i den prosessen der så derfor vet jeg absolutt ingenting. For alt jeg vet kan de ha ansatt en ny trener allerede. Det er en avgjørelse som klubben må ta, sa Rune Skarsfjord etter kampslutt.

- Passer bedre som hovedtrener
Hvordan ser så Skarsfjord, som blant annet trente FK Haugesund til cupfinale i 2007, på det å gå tilbake til rollen som assistent igjen?

- I kontrakten min er jeg assistenttrener her i 18 måneder til. Men det er klart at Brann visste at de hentet en hovedtrener inn som assistent her da jeg ble ansatt sammen med Steinar (Nilsen journ. anm.), og egentlig passer jeg nok bedre som hovedtrener enn assistent, fortalte han til Nettavisen.

- Hva om du får tilbudet om jobben?

- Da får vi eventuelt ta det når det kommer. Utgangspunktet mitt er at jeg går tilbake til å være assistent fra i morgen av.

Sollied, Sandstø eller Nordlie?
Den tidligere Lyn og Mjølner-spilleren ville aller helst snakke om seieren over Aalesund som førte til at bergenserne krøp over nedrykkstreken.

- Det aller viktigste er at vi vant her i dag, understrekte han.

Mannen med de mange rollene i Bergen, Lars Moldestad, har lovet Brann-fansen å ha en ny Brann-trener på plass innen 20. juni. Både Trond Sollied, Arne Sandstø , Kjetil Rekdal og Tom Nordlie har blitt nevnt i bergenspressen.

Om 14 dager skal altså Brann ha svaret.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere