Gå til sidens hovedinnhold

- Kan ikke forsvare oss

Jose Mourinho raser mot sine bakre rekker etter 2-2 mot Fulham i Premier League lørdag.

Chelsea - Fulham 2-2:

Jose Mourinho og Chelsea er nå seks poeng bak Manchester United i Premier League. Mens United slo Reading 3-2, måtte Frank Lampard & co. nøye seg med ett poeng hjemme mot London-rival Fulham.

- Jeg må få skryte av Fulham og måten de spilte på. De vet at vi ikke kan forsvare oss, så de angrep - så enkelt er det. Nå har vi sluppet inn to mål i fire kamper på rad, og det overrasker meg ikke, sier en skuffet Mourinho til BBC.

To skudd
Michael Essien og Chelsea åpnet likevel bra, og Essien hadde to meget gode skudd før det hadde gått fire minutter. Begge avslutningene endte imidlertid med utspill fra mål.

Etter et drøyt kvarter ble Stamford Bridge sjokkskadet. Chelsea rotet i de bakre rekker, og Moritz Volz fikk avsluttet fra seks meter - 1-0 til gjestene. Etter dette bølget kampen frem og tilbake, med de blå som det førende laget.

Ti minutter før hvilen fikk også Mourinhos stjernegalleri uttelling. Frank Lampard fyrte av et skudd via Liam Rosenior og i nota bak Antti Niemi. Scoringen vil nok bli registert som selvmål av Rosenior. 1-1 sto seg til pause.

I det 62. minutt kom målet som hjemmefansen hadde ventet på. Superspiss Didier Drogba stanget ballen i nettmaskene fra kloss hold etter et godt innlegg av Lampard.

Fulham viste med uforminsket styrke at de ikke ville gi seg uten kamp i løvens hule og skapte flere gode muligheter etter 2-1-scoringen.

Kom tilbake
Seks minutter før full tid kunne også gjestene juble for en fortjent utligning. Nok en gang var det roting i Chelsea-forsvaret, og Carlos Bocanegra fikk æren av å sette inn 2-2 fra seks meters hold. Brian McBride kunne faktisk sørget for at samtlige poeng ble med til Craven Cottage på overtid, men amerikaneren var feilplassert i feltet og fikk ikke avsluttet.

- Dette er et fantastisk resultat for oss, vi var fantastiske i dag. Det er ikke mulig å be om noe bedre fra de spillerne vi har i dag. Vi spilte god fotball og skapte sjanser i andreomgang, sier Fulham-sjef Chris Coleman.

Etter bragden mot Chelsea er Fulham nummer elleve i Premier League med 26 poeng på 21 kamper. Chelsea har 47 på 21 oppgjør, og er seks poeng bak United på toppen av tabellen.

HTML EMBED
Reklame

Her kan du levere Vikinglotto