*Nettavisen* Sport.

- Kan ikke legge ned

Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal viste støtte men lovte ikke penger til nedleggingstruede Sandviken IL. Klubben holdt krisemøte torsdag kveld.

På møtet kom det fram at klubben mangler 2,5 millioner kroner til videre drift. Forrige helg annonserte styret at klubben ikke kan drives en sesong til, noe som skapte furore innad i fotballmiljøet, skriver Bergens Tidende.

Torsdag kveld møtte mange profilerte idrettsnavn opp på krisemøtet for å vise sine støtte. Den mest prominente var kanskje tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal.

- Vi kan ikke legge ned noe av det beste og mest karakteristiske av norsk damefotball. Dere har en helhjertet støtte fra Fotballforbundet, Serieforbundet og de andre klubbene i Toppserien, sa Ravn Omdal til tilhørerne på møtet, ifølge BT.

Men Ravn Omdal kunne ikke love pengestøtte til klubben, som nå må skrape sammen 2, 5 millioner for å sikre videre spill. Til tross for den høye summen rådet optimismen og kampviljen på møtet. Kaptein Randi Bjørkestrand meldte seg til frivillig arbeid i markedsdelen i klubben, og mente at klubben ville overleve kneiken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag