RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan ikke mase om regler nå

Sist oppdatert:
OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): Norges hoppsjef Clas Brede Bråthen vil ikke begynne å klare på vektreglene, etter at Sigurd Pettersen ble diskvalifisert i lagkonkurransen.

Han fastslår at det er skjedd en glipp, som ikke skal skje. Å klage på BMI-reglen på dette tidspunkt mener han ikke har noen hensikt.


Ikke nå
- Vi kan ikke begynne å snakke om det nå. Vi sa i fra før sesongen. Nå har vi ett sett med regler som vi skal forholde oss til. Det gjør alle konkurrentene våre. Så får vi heller ta en ny diskusjon etter sesongen er over.

- Dette skal uansett ikke skje igjen, sier Bråthen til TV 2 Nettavisen.

Han ville ikke på noen måte kritisere Sigurd Pettersen for det som hadde skjedd, men antydet i stedet at de kanskje kommer til å bytte ut vekten.

- Sigurd er veldig grundig i alt han driver med. Jeg ser ikke bort fra at vi reiser bort i en butikk med elektroniske artikler og kjøper en ny vekt etter dette.

Vært lik
Også hopptrener Mika Kojonkoski ”frikjente” Det internasjonale skiforbundet (FIS) for fadesen.

- Vekten vår har vært veldig lik med den til FIS i hele år. OG jeg kan ikke skjønne at det er noen grunn til å klage på FIS-vekten. Den er riktig. Det har aldri skjedd før det som skjedde i dag.

- Sigurd har spist det han skal av mat hele tiden. Men det kan være at det økte stresset i forbindelse med treninger og tette konkurranser i løpet av mesterskapet har gjort at han har forbrent mer enn det han har klart å få i seg, sier Kojonkoski.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere