*Nettavisen* Sport.

- Kan ikke nekte Marcus å signere

Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Molde nekter fremdeles å selge Marcus Andreasson - men er klar over at svensken kan skrive under for Viking allerede nå.

02.01.06 14:41

Ifølge Rogalands Avis kan det bli aktuelt for Viking å signere Marcus Andreasson allerede nå, og vente til 1. januar 2007 før han kommer.

Den svenske midtstopperen har nemlig bare ett år igjen av sin kontrakt med Molde.

- Det er ikke en løsning vi sitter og styrer. Vi kan ikke nekte ham å signere for Viking allerede nå. Vi forholder oss til at spilleren fremdeles har ett år igjen av kontrakten med Molde, sier Moldes administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til TV 2 Nettavisen.

- Tenker ikke på salg
Andreasson selv har gitt klart utrykk for at han ønsker seg til Viking. Men Molde nekter fremdeles bombastisk for at de kommer til å selge stopperen.

Skriver han under for Viking allerede nå, går imidlertid svensken gratis til Moldes eliteserie-rival.

- Vi er klar over at en slik situasjon kan oppstå. Men det tenker vi ikke så mye på nå. Det blir for mye «dersom» og «hvis»-situasjoner, mener Molde-direktøren.

Og slår følgende fast:

- Vi er klokkeklare på at Marcus ikke er til salgs. Vi føler oss sikre på å ha med Marcus en sesong til.

På deseprat stopperjakt
Viking har mistet stopperne Ronny Deila og Frode Hansen, og mye tyder på at også Brede Hangeland forsvinner i januar. Vikings sportslig administrative leder Egil Østenstad hevder at klubben fremdeles er i dialog med Molde med tanke på et kjøp, men det avviser Nordstrand Jacobsen.

- Vi prater med både Molde og Andreasson, bekrefter Østenstad overfor Rogalands Avis.

- Det får stå for Egil sin regning. De signalene vi har fått fra Marcus Andreasson er at han er villig til å bli her en sesong til. Vi har ikke snakket med Viking på tre uker. Da kom de med et bud, og det avviste vi blankt, kontrer Tarje Nordstrand Jakobsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag