RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan ikke tenke tabell nå

Sist oppdatert:
Det sier man i VIF etter å ha blitt slaktet i Bergen.

(iOslo.no): Brann – Vålerenga 4-1 (3-0)

Bengt Sæternes og Brann scoret hele fire ganger mot Vålerenga, som før sesongen av mange var tippet helt i toppen. Etter 1-4 og nedrykksplassering er det tid for samling i bunn. Selv om det er langt fra noen krisestemning var det langt fra noen munter tone i VIF-leiren etter stygge sifre mot Brann.

Hard jobbing
- Det hjelper ikke å tenke på hva som er skjedd, nå er det bare om å gjøre for oss å stå på videre og jobbe hardt for å komme tilbake, sier kaptein Christian Grindheim til iOslo.no.

Han mener det foreløpig ikke er noen grunn til bekymring selv med bare ett poeng etter tre kamper. Grindheim minner også om forrige sesong da laget lå sist etter syv kamper.

- Det nytter ikke å se på tabellen etter tre kamper. Sesongen er lang. I fjor var vi sist etter seks, syv kamper, men vi avsluttet likevel bra. Nå må vi sørge for å vinne de to neste kampene som er hjemme og komme tilbake på vinnersporet, sier Grindheim.

Heller ikke trener Petter Myhre viser nevneverdig bekymring for fattig poengvår. Det som før sesongen så ut til å skulle være en toppkamp var tabellmessig topp mot bunn – sifre deretter.

- Må vinne
- Sesongen er lang ennå og fikk flere mål i mot i dag. Vi har satt vår målsetting, men bruker ikke mye tid på å tenke på det nå. Det er tidlig i sesongen og det er ikke nå vi teller poeng, det nytter ikke å tenke tabell – først må vi vinne kamper, sier Myhre til iOslo.no.

- Ble dere overvurdert av ekspertene før sesongen?

- Det kan jeg ikke si noe om, sier Myhre.

Sportsdirektør Jan Erik Aalbu er enig i det treneren og kapteinen uttaler:

- Før sesongen hadde vi satt som målsetting å kjempe i toppen. Det var vel ingen aviser som jeg vet som tippet oss under fjerde plass. Nå har vi ikke kommet noe særlig godt i gang, men det nytter ikke å gi opp av den grunn. Nå må vi sørge for å glemme tabellen og begynne å vinne fotballkamper. Så kan vi fokusere på andre ting. Vi er så klart ikke fornøyd med åpningen vi har fått, men det får vi ikke gjort noe med, sier Aalbu til iOslo.no.

Her kan du lese mer om kampen mellom Brann – Vålerenga.

Les også:
VIF signerte ny spiller
Sæternes scoret fire mot VIF
- Kan ikke tenke tabell nå

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere