- Kan være ferdige før januar

Charlton-manager Alan Curbishley

Charlton-manager Alan Curbishley Foto: Foto: Charltons hjemmesider

West Brom-manager Bryan Robson fortvilte etter et nytt tap. Og han advarer spillerne sine med at laget så godt som kan ha rykket ned innen et par måneder.

11.12.04 22:38

WEST BROMWICH - CHARLTON 0-1:

West Bromwich har nå bare tatt ett poeng på Robsons fem kamper som boss.

Mot Charlton vartet hjemmelaget opp med en ny pinlig forestilling. Bortsett fra de første minuttene hadde de røde fra London god kontroll.

Midtbaneveteranen Matt Holland fine mål på Charltons første sjanse i kampen var nok til å knekke bunnlaget Robson har tatt over.

Må ta ansvar
Etter kampen oppfordret Robson spillerne sine til å ta ansvar.

- For meg må spillerne snu dette nå, sa Robson ifølge Sportinglife.

Han ville ikke høre snakk om at nye spillere skulle redde det synkende skipet.

- Det er ikke noe poeng i å tenke på transfer-vinduet i januar, vi kan være ute av dette innen det, sa en frustrert Robson etter kampen.

- Det kan skje om vi fortsetter å spille som vi gjør, og fortsetter å få de resultatene vi får nå for tiden, understreket han.

Han oppfordret alle til å ta tak for å endre klubbens situasjon.

- De spillerne som er i klubben nå er nødt til å prøve å ta klubben fremover, og det ved å få resultater fra nå og til januar. Så får vi se hva som skjer da, og hvilken posisjon vi er i.

Ut fra kampen mot Charlton å dømme, er det heller ingen tvil om at en stor snuoperasjon behøves om laget skal kunne kjempe seg over nedrykksstreken.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.