*Nettavisen* Sport.

- Kan vinne Mesterligaen med dem

Foto: EPA/ Scanpix

Carlo Ancelotti setter strek for Chelseas innkjøp denne sommeren.

23.08.09 08:51

Sjelden har man opplevd en lignende sommer, der penger virker å gro på trær. I alle fall om man skal tro overgangssummene som har vært innenfor fotballen.

Men der Chelsea de siste årene har vært en av de fremste kjøperne, er det i år Real Madrid og Manchester City som har stått for storshoppingen.

Og Chelsea, vel, de har bare handlet Yuri Zhirkov. For all del en god spiller, men man hadde kanskje forventet at Chelsea skulle være mer aggressive på overgangsmarkedet. Men nå er det altså slutt, uten at et eneste storkjøp har kommet inn. Det meddeler manager Carlo Ancelotti.

- Setter strek
- Vi setter en strek nå. Vi må vente en uke til overgangsvinduet stenger, men vi setter strek nå, sier Carlo Ancelotti, ifølge Sky Sports.

- Vi tok en avgjørelse da jeg kom hit til Chelsea. Vi er ikke interesserte i nye spillere, fordi vi har alltid ment at vi har et meget bra lag allerede, forteller italieneren.

Og Ancelotti nekter for at det er klubbens sparepolitikk som har gått ut over hans handlekraft i markedet.

- Klubben har alltid støttet meg, og hvis jeg hadde ønsket andre spillere ville ikke det vært noe problem. Klubben var klar med pengene, sier Ancelotti.

- Ønsker å gjøre ting annerledes
Dermed står klubben igjen med den samme stallen som tok tredjeplass i ligaen og røk ut mot Barcelona i semifinalen i Mesterligaen. Det synes den ferske Chelsea-manageren er betryggende.

- Chelsea vant ikke Mesterligaen, men de var nær ved å gjøre det med disse spillerne og jeg tror vi kan vinne Mesterligaen med disse, sier en selvsikker Ancelotti.

- Hvis vi klarer å ta et lite steg, kan vi vinne. For å vinne Mesterligaen må du ta hensyn til detaljene og også ha litt flaks.

Dermed blir det ingen nye fjes på Stamford Bridge denne høsten, om vi skal tro Chelsea-sjefen. Men stallen skal være mer enn god nok til å kjempe om titler på alle fronter. Og selv om Ancelotti ble imponert over Chelsea i fjor, er han ikke redd for å sette sitt preg på laget.

- Jeg likte spillet til Chelsea forrige sesong, men jeg ønsker å gjøre ting litt annerledes i år, avslutter den genierklærte treneren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag