RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan vinne troféer i år

Foto: AFP/Scanpix
Men Premier League har Fernando Torres gitt opp.

Liverpool-stjernen Fernando Torres sier at klubben nå går for titler i Europa League eller FA-cupen denne sesongen.

Spanjolen sier at målet er å havne blant topp fire i Premier League. Sammen med de eventuelle cuptitlene vil det bli en vellykket sesong for de røde.

Skuffende sesong
- Denne sesongen har ikke utartet seg slik vi forventet i starten av sesongen, men slikt skjer, sier han til Sky Sports News.

Liverpool ligger helt nede på sjuendeplass på tabellen. 24 poeng er fasiten så langt.

- Når det angår trofeer var førstevalget vårt Champions League og Premier League. Nå er vi ute av Champions League og langt fra toppen i Premier League, så nå har vi endret fokus. Vi må tenke på at Europa League og FA Cupen er de to turneringene vi kan vinne denne sesongen, og selvfølgelig skal vi prøve å bli i topp fire (i Premier League), sier spanjolen.

Samhold
Torres har ikke mistet troen på at Liverpool ennå kan vise seg frem hvis de nå jobber sammen mot et felles mål.

- Vi må holde sammen, det er det viktigste nå. Hvis vi jobber sammen, manageren, spillerne, de ansatte og alle i klubben, så har vi kvaliteter nok til å bli blant topp fire og kan vinne trofeer. Hvis vi vinner et trofe, vil vi på slutten av sesongen oppsummere det som en bra sesong, så derfor er vi ennå på hugget. Folk i Liverpool fortjener et lag som spiller i finaler, enten det er i Europa eller England. Det er lenge siden vi spilte i en finale, og de fortjener virkelig flere trofeer, konstaterer Torres.

Tar imot Arsenal
Søndag møter Liverpool Arsenal til et storoppgjør. På Anfield pleier Liverpool å ha et godt tak på Arsenal. De siste 51 oppgjørene dem imellom har endt med 30 seire og 10 uavgjort. Liverpool har ikke tapt på hjemmebane mot Arsenal i Premier league på over 6 år.

- Arsenal har gjort det bra denne sesongen. De er nærme toppen, har mange unge spillere og gjør det virkelig bra. Manageren og spillerne har den rette mentaliteten. Men vi spiller på Anfield, og med supporternes hjelp kan vi slå hvem som helst, sier Torres ganske skråsikkert.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere