- Kanskje jeg får skylden for dette også

Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix

Rafael Benitez vet det skal lite til før han får kjeft.

14.03.13 08:46

Rafael Benítez har ikke vært noen populær manager i Chelsea og det er ventet at spanjolen vil forsvinne fra klubben etter sesongslutt.

Fram til da må fansen leve med at det er den tidligere Liverpool-sjefen som skal lede laget til en topp fireplass i ligaen, som sikrer Champions League-spill.

De blå fra London er også med i Europa League denne våren og torsdag møter laget rumenske Steaua Bucuresti til returkamp. Rumenerne vant 1-0 i første møte.

Og selv om Chelsea er ute av tittelkampen denne sesongen, er klubben inne i en travel periode. I tillegg til europacup og ligaen, står også FA-cupen på programmet.

- Lite jeg kan gjøre
Litt i meste laget, mener Benitez.

- Det er lite jeg kan gjøre. Jeg må bare konsentrere meg om jobben min og gjøre mitt beste for laget skal være godt forberedt til alle kamper i alle turneringer, sier han ifølge Sky Sports.

- Kanskje noen ønsker å gi meg skylden for dette også, alle kampene. Noen mener at det er min feil, at alt er min feil, fortsetter spanjolen.

Manageren hinter om at dette først og fremst var en spøk, men utdyper likevel.

- Om noe går galt, så liker fansen å skylde det på meg, men det er noe jeg må takle. Om vi taper får jeg for eksempel skylden for å ha brukt feil spillere, sier Benitez.

- Men nå ønsker jeg kun å konsentrere meg på neste kamp og forsikre meg om at vi kan prestere i alle turneringer. Første kamp er allerede torsdag, sier Chelsea-sjefen.

- Gir motivasjon
Forrige helg kom Chelsea tilbake mot Manchester United på Old Trafford og sikret 2-2 og omkamp i FA-cupen. Benitez håper dette har inspirert laget.

- Det er viktig å prestere mot et topplag som Manchester United. Det viser at vi er i stand til å hevde oss slike kamper, sier Benitez.

- Vi har gjort det før, mot andre lag, men å gjøre det på Old Trafford er spesielt. Jeg håper det gir laget motivasjon til å holde dette nivået oppe, sier manageren.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '2uga6m1cmqsh109tzdeolqkdx', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-2uga6m1cmqsh109tzdeolqkdx', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.