RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- København er perfekt

Sist oppdatert:
Magne Hoset signerte torsdag en fireårsavtale med FC København. - Et perfekt valg for meg, sier Hoset til TV 2. Han går rett inn på laget, lover treneren.

- Jeg er strålende fornøyd nå, og ser frem til å spille Superliga og Champions League for FC København, sier Hoset, som er glad alt overgangsmaset nå er tilbakelagt. Han har skrevet under på en fireårskontrakt med den danske storklubben.

Torsdag ble han presentert for fans og media i København. Alt ble sendt direkte på FCKs egen web-TV-kanal.

- Jeg føler en enorm lettelse. Det blir en stor utfordring for meg, sier han, og legger til at han er glad det nå er satt en sluttstrek for overgangsspekulasjonene.

Hoset får selskap av Tobias Linderoth, som også er klar for det danske hovedstadslaget. Trener Hans Backe er ikke i tvil om at begge blir solide forsterkninger.

- Magne går rett inn på laget, akkurat som Tobias Linderoth, sier Backe ifølge NTB.

De to skal spille sammen sentralt på midtbanen. Hoset i den offensive rollen, Linderoth i den defensive rollen. Hoseth soner for gule kort denne helgen, men debuterer trolig om vel en uke, i bortekampen mot Viborg.

- Jeg ser veldig frem til dette. Det er spennende at også Tobias er klar. FCK har virkelig store ambisjoner, og er i ferd med å bygge opp et kjempelag, mener 23-åringen.

- København er et perfekt valg for meg, legger han til.

Molde er garantert mellom 10 og 11 millioner kroner for midtbaneeleganten. I tillegg kan romsdalsklubben få ytterligere to millioner. Dette er knyttet til FCKs prestasjoner og hvor mange kamper Hoset spiller for danskene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere