RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Keane blir

Foto: Reuters/Scanpix
Robbie Keane ser ut til å bli i Liverpool også etter at overgangsvinduet stenger.

Liverpool-manager Rafael Benitez sier til BBC at klubben ikke har mottatt noe tilbud på spissen, og da blir han på Anfield.

- Jeg regner med at Robbie Keane blir i klubben også etter at transfervinduet stenger. Jeg har ikke sett noen nye tilbud. Jeg vet ikke om klubben har mottatt noen. Han er her. Han er vår spiller. Sånn er det, sier manageren.

Robbie Keane satt ikke engang på benken da Liverpool søndag ettermiddag slo Chelsea 2-0 på Anfield. Det fikk fart på spekulasjonen om at Keane var på vei til Tottenham. Klubben han kom fra for 20,3 millioner pund foran sesongen.

Spissen har bare scoret fem seriemål, og har definitivt ikke overbevist i den røde trøya.

- Han var ikke med i dag, fordi vi vurderer alle spillerne for hver kamp, og vi hadde de spillerne vi trengte i denne kampen, la Benitez til.

- Dette var en beslutning bare for denne kampen, og ikke mer enn det. Jeg snakka med Robbie før kampen. Da var han i garderoben vår. Og vi snakket sammen etter kampen også. Han var veldig fornøyd med seieren. Robbie er en del av min tropp, og jeg regner med at han blir med i Champions League-troppen, sier Benitez til BBC.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere