RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Keegan eller Wise må ut

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Spillerne i Newcastle er ikke i tvil om hvem de støtter.

Ledelsen i Newcastle United sitter for tiden i møter for å komme fram til en løsning på konflikten i klubben. Kevin Keegan krever ifølge The Sun at Dennis Wise må sparkes ut av klubben.

Hvis ikke, kommer Keegan til å trekke seg.

57-åringen sitter med de fleste essene i ermet, ettersom han får full støtte både i spillergruppen og blant fansen.

Stille i garderoben
Newcastle-ledelsen la i sommer alle spillerne i klubben ut for salg, skriver avisen. I tillegg ble de to siste forsterkningene - Xisco og Ignacio Gonzalez - hentet inn uten Keegans samtykke.

The Sun skriver at alle spillere som støtter Keegan vil kreve å bli solgt i januar dersom den populære manageren slutter.

- Spillerne er overraskede og skuffede, og de føler seg også fornærmet. Jeg har aldri opplevd at det har vært så stille her. Det er som om det pågår en begravelse, som om noen i familien har dødd, sier en kilde i klubben.

Også The Independent skriver at Keegan har gitt klubbledelsen beskjed om at den må kvitte seg med enten Dennis Wise eller ham. Keegan krever dessuten å få full kontroll over fremtidige spillertransaksjoner.

Trakk seg?
Keegans misnøye er så stor at han mandag fortalte venner og kolleger at han var ferdig i Newcastle. Senere har imidlertid både managerforeningen og Newcastle sendt ut pressemeldinger om at Keegan verken har fått sparken eller har sagt opp.

West Ham mistet som kjent sin manager, Alan Curbishley, onsdag. Han var i likhet med Keegan misfornøyd med klubbens spillertransaksjoner. Men i Keegans tilfelle står både fans og spillere lojalt bak manageren, hvilket gjør at jobben til Dennis Wise trolig er mest utsatt akkurat nå.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere