*Nettavisen* Sport.

- Keeperen skal passe seg

Foto: Scanpix

Toppscorer Ståle Stensaas advarer København-keeper Balazs Raboczki. - Han skal passe seg hvis vi får frispark utenfor 16-meteren, sier venstrebacken. TV 2 Nettavisen følger Royal League fra 20.35.

14.04.05 16:40

Så langt har Ståle Stensaas notert seg for fire av Rosenborgs 14 fulltreffere i Royal League. 33-åringen utelukker ikke at det blir flere i kveldens storkamp mot FC København hjemme på Lerkendal.

- Nei, det skal du ikke se bort fra. Hvis vi får frispark utenfor 16-meteren skal keeperen passe seg, ler landslagsbacken.

Ikke bare bra
Han synes imidlertid ikke det er utelukkende positivt at han som forsvarsspiller står som toppscorer for trønderne.

- Det er klart det er artig å score mål, men jeg håper helst at andre tar ansvaret for den biten. Det er mer positivt med midtbanespillere og angripere som scorer, synes han.

Stensaas har spesielt én spiller i tankene. Den tidligere Rangers-backen krysser fingrene og håper det løsner for Harald Martin Brattbakk, som spiller fra start for første gang på fire måneder.

- Harald har vært i kjempeslag på trening den siste tiden, og fortjener virkelig sjansen. Det skal bli artig å se hva vi får til sammen på venstrekanten.

Samhold og glede
Rosenborg kom skjevt ut i eliteserien, da det bare ble uavgjort hjemme mot bunntippede Aalesund i seriestarten. Ståle Stensaas håper og tror at trønderne kommer sterkere tilbake i kveld.

- Jeg har store forvetninger til kampen. Vi går selvsagt for seier på hjemmebane. Jeg tror det blir en helt annen kamp enn den vi så på søndag. København kommer for å vinne, og vil nok være mer spillende enn Aalesund, sier Stensaas til TV 2 Nettavisen.

- Vi har fokusert på samholdet i gruppen og gleden av å spille fotball på de siste treningene. Ikke det at gleden har vært borte, men vi synes det er viktig å backe hverandre opp.

Med seier i kveld tar Rosenborg et stort steg mot finalen i Royal League. Kampen kan du følge direkte på TV 2 Nettavisen fra klokken 20.35.

Her kan du følge Vålerengas kamp mot IFK Gøteborg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag