RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kieron Dyer er uskyldig

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Partyfikseren Nicholas Meikle forteller i en engelsk avis søndag sin versjon av den påståtte voldtekts-saken hvor flere Premier League-spillere er involvert.

Meikle innrømmer å ha hatt sex med 17-åringen, og forteller i News of the World at også tre andre hadde sex med henne samme natt. Jenta deltok hele tiden frivillig, hevder han.

Hotellrommet sto i Kieron Dyers navn. Men Dyer var ikke tilstede.

Syns synd på Dyer

- Alle sier at en engelsk landslagsstjerne var involvert. Men Kieron er ikke bare uskyldig, han var ikke engang sammen med jenta på noe som helst tidspunkt. Jeg syns så synd på ham, sier partyfikseren.

Han forteller at kvelden begynte med at han, Kieron Dyer, en Chelsea-spiller og en annen Premier League-spiller og en venn av Meikle møttes i baren på Londons Grosvenor House Hotel ved halv tolv-tiden.

Halvannen time senere endte de på utestedet Funky Buddha, hvor de drakk champagne. Da var ikke lenger Kieron Dyer sammen med gjengen.

Fire menn

Der traff de jenta, som ifølge Meikle frivillig ble med på hotellet for å ha sex med ham. Mens Meikle og 17-åringen hadde sex, kom Chelsea-spilleren inn på rommet, uten at jenta lot til å bry seg.

Etter hvert hadde også Chelsea-spilleren, spilleren fra en annen Premier League-klubb og Meikles kamerat sex med 17-åringen. Dagen etter spiste jenta en sen frokost før hun forlot hotellet ved halv to-tiden, forteller partyfikseren.

Les hele Nicholas Meikles versjon av saken her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere