*Nettavisen* Sport.

- King klar for Gladbach

Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Manchester Uniteds norske spisstalent Joshua King skal være klar for spill i Bundesliga.

29.05.11 13:54

Det skriver i alle fall den tyske avisen Bild på sine nettsider.

19-årige King, som tidligere denn uka signerte en ny kontrakt med United, skal i følge avisen være klar for utlån til klubben der Håvard Nordtveit har figurert fast på midtbanen denne sesongen.

Kontrakt til 2013
Kings nye kontrakt med Manchester United varer til sommeren 2013. Nå håper den engelske storklubben tilsynelatende at nordmannen kan utvikle seg videre på øverste nivå i Tyskland. I den nylig avsluttede sesongen hadde King også et låneopphold i Championship-klubben Preston.

Oslo-gutten kan nå bli lagkamerat med Håvard Nordtveit (20), som tidligere har spilt for Arsenals reservelag. Haugesunderen skrev i vinter under på en avtale som binder ham til Gladbach i ytterligere tre sesonger.

Reddet plassen
Borussia Mönchengladbach reddet plassen i Bundesliga etter en dramatisk kvalifiseringsduell over to kamper mot Bochum. Nordtveit markerte seg der med å score selvmål i det andre oppgjøret. Klubben maktet likevel å beholde plassen med 2-1 sammenlagt takket være en scoring av Igor de Camargo.

Også FC Københavns svenske venstreback Oscar Wendt meldes å være klar for Borussia Mönchengladbach. Ståle Solbakkens tidligere elev ankommer gratis ettersom kontrakten med FCK løper ut i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag