RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Kjøper Robinho for 300 mill.

Sist oppdatert:
Den brasilianske driblefanten nærmer seg en overgang til Chelsea.

Real Madrid-spissen Robinho har lenge vært i Chelseas søkelys og nå ser det ut til at overgangen kommer stadig nærmere. Overgangssummen skal ligge på svimlende 300 millioner kroner.

Spillerens agent, Wagner Ribeiro, skal ifølge BBC Radio Five ha bekreftet at en avtale mellom partene er nærstående og at Robinho kan bli spilleklar allerede til Chelseas møte med Tottenham søndag.

- Vil ta tid
Chelseas daglige leder, Peter Kenyon, medgir også at forhandlingene er i full gang, men at det sannsynligvis vil ta lengre tid enn hva agenten antyder.

- Forhandlingene vil trolig vare helt fram til overgangsfristen nærmer seg. Vi er likevel selvsikre på at alt skal gå i orden. Det er ingen problemer mellom partene, men det er en langvarig prosess, sier Kenyon ifølge BBC.

Chelseas nye manager Luis Felipe Scolari skal etter sigende være en stor beundrer av den brasilianske driblefanten og har pekt ut 24-åringen som en av de spillerne han ønsker seg denne sommeren.

- Scolari ga oss beskjed om at det var et par spillere han virkelig ville ha. En av dem var Deco, mens den andre var Robinho, sier Kenyon.

- Vil til Chelsea
Robinho selv, skal også være lysten på en overgang til Stamford Bridge og legger stor vekt på at han gleder seg til å spille for Scolari.

- Jeg ønsker å dra til Chelsea og er ikke redd for å si det. Det ville være en drøm å spille for Luis Felipe Scolari, fordi han er en av verdens beste trenere, sier Robinho.

- Dette har ingen ting med penger å gjøre, jeg vil bare forlate Real Madrid. Målet mitt er å bli best i verden og det kommer ikke til å skje i Real, sier spissen.

- Komplett lag
Real Madrid på sin side, er imidlertid ikke like begeistret for å selge sin juvel. Den spanske klubbens mektige president, Ramon Calderon, er klar på at Robinho er en viktig del av førstelaget og at de helst ikke vil selge 24-åringen.

- Treneren og sportsdirektøren vil at Robinho bli her og jeg er sikker på at han velger å fortsette karrieren her, sier Calderon ifølge Sky Sports.

- Laget vårt er komplett slik det er nå og det er umulig for oss å styrke stallen utover de vi allerede har her, sier presidenten.

Real Madrid hadde i utgangspunktet sett ut Valencias David Villa som erstatter for Robinho, men torsdag skrev Villa i stedet under på en ny kontrakt med Mestalla-klubben.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere