RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjær er feig

Foto: www.dragons.no
Sist oppdatert:
Ordkrigen er i gang før den avgjørende kvartfinalen i sluttspillet.

Onsdag ble det klart at det må en syvende kvartfinale til for å avgjøre hvem som går videre til semifinalen i sluttspillet av Vålerenga og Storhamar.

Før onsdagens kamp på Hamar, valgte Storhamar å redusere billettprisene for å lokke enda flere tilskuere til hallen.

Feige
Daglig leder i Storhamar Dragons, Svein-Erik Edvartsen, synes Jan Tore Kjær er feig som ikke gjør det samme før den avgjørende kampen.

- Kjær er feig som ikke senker billettprisene slik som vi gjorde i går, men han er vel kanskje redd for at det da blir enda mer Hamar-folk enn vanlig på Jordal. Det har jo vært flere folk fra Hamar enn fra Oslo i de tre forrige kvartfinalene, så jeg skjønner jo at Shampo vil ha flere folk fra Oslo, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Svein-Erik Edvartsen

Jan Tore Kjær er kjent for å snakke rett fra levra og sparer heller ikke denne gangen på kruttet når han svarer Edvartsen.

- Å senke billettprisene som de gjorde på Hamar onsdag er vel en helnorsk plan for substituere bønda enda mer, kontrer klubbdirektør Kjær.

- Jordal er som hjemme
Edvartsen viser til Storhamars gode statistikk på Jordal og ser for seg at laget igjen skal gå seirende ut av oppgjøret i Oslo.

- Jordal Amfi er jo nesten Storhamars andre hjemmebane dersom vi legger statistikk til grunn. De to siste årene har Storhamar spilt 12 kamper på Jordal og vunnet åtte, dvs. at Storhamar har vunnet 66 % av kampene. I tillegg herjer jo Hamar-publikummet stort sett på Jordal hver gang, sier Edvartsen.

Kjær erkjenner at det er vanskelig å argumentere imot statistikk, men mener at kvartfinalene har vist at det er andre tider nå.

- Det stemmer at Storhamar har vunnet flere kamper på Jordal de to siste årene enn vi har gjort, men ser man kampene i kvartfinaleserien isolert sett, så har dette snudd seg til at vi igjen har overtaket på hjemmebane, sier Kjær

- Bøndene får juling
Før fredagens kamp på Jordal, setter Storhamar opp minimum fem busser som skal transportere hockeyglade hamarsinger til og fra hovedstaden. Edvartsen tror det vil merkes.

- Jeg vil anta at det blir enda mer gult og blått på Jordal i morgen enn det har vært tidligere og det sier vel det meste, sier Edvartsen

Han klarer imidlertid ikke å målbinde Vålerengas Jan Tore Kjær av den grunn.

- Edvartsen sier at det blir “enda mer gult og blått” på Jordal fredag enn det har vært tidligere, det eneste jeg kan tenke meg som blir mer gult og blått, er spillerne fra bondelandet som får juling på isen, sier kjær.

- Større hjerte enn hjerne
Edvartsen kommer med et siste stikk i retning Vålerenga før pucken droppes på på Jordal.

- Kjær er en av få fargeklatter i Norsk Ishockey. Jeg liker han veldig godt og vi har godt samarbeid. Det er bare litt dumt at hjertet hans er større enn hjernen når det drar seg til, sier Edvartsen.

Fredag er det spillerne, ikke klubblederne, som avgjør hvem som går videre til semifinalen i årets sluttspill.

Kampstart på Jordal Amfi er 19.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere