*Nettavisen* Sport.

- Klubben har gjort et godt valg

Bård Wiggen er ikke bitter på Start etter at klubben bestemte seg for å hente inn en ny hovedtrener. Nå går han over i en rolle som spillerutvikler for kristiansanderne.

Etter en høyst variabel sesong, har Start-ledelsen bestemt seg for å hente inn en ny hovedtrener og omskolere Bård Wiggen til spillerutvikler. Noe trønderen ikke tar så tungt.

- Nei, Start har vært veldig ryddige, og jeg tror de har funnet en veldig god spillerutvikler, sier han til Fædrelandsvennen.

Han har skrevet en kontrakt som spillerutvikler for de neste fire årene og mener at Start har handlet riktig.

- Jeg har det bra, fordi jeg mener jeg og klubben har gjort et godt valg. Jeg sier ikke det bare for å si det. Jeg sier det fordi jeg mener det, forklarer han.

Tom Nordlie er et hett navn som Wiggens etterfølger. Om han er den perfekte trener for Start er ikke Wiggen helt sikker på.

- Jeg kjenner Tom såpass at jeg vet han er en veldig dyktig fotballtrener. Men han er en helt annen person enn meg. Han har et annet temperament. Men jeg vet ikke om han er rett man for jobben. Det vet ikke klubben heller. Men vi håper og tror det. Jeg håper et trenerskifte vil gjøre godt for klubben, sier Wiggen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.