RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Klubbskifte et ikke-tema

Sist oppdatert:
Lyon er på jakt etter en ny stjernespiss, men det skal visstnok ikke skremme John Carew.

Det har vært spekulert i at Lyon vil bruke 400 millioner kroner på å kjøpe Chelsea-stjernen Didier Drogba. Kommer han, eller en annen stjernespiss, vil han selvsagt få mye spilletid.

- Det er klart vi har pratet om det. Men vi ser det ikke som noe problem, sier Carews agent, Per A. Flod, til TV 2 Nettavisen.

- Så det er ikke aktuelt med et klubbskifte?

- Nei. Ikke slik vi ser det. John har jo også kontrakt i tre år til. Sånn sett har det ikke vært noe særlig med interesse for ham. Folk vet at han har lang tid igjen av kontrakten. Ser man på det siste året så har John endelig også fått ro i livet sitt. Og den franske serien holder veldig høyt nivå. Selv om det selvfølgelig var skuffende at det ble exit i kvartfinalen av Champions League.

- Har klubben sagt noe om situasjonen?

- Nei. Og jeg forventer egentlig ikke at de kommer til å gjøre det, heller, sier Carews agent.

På topp
Carew tok fransk fotball med storm i fjor, og ble ved juletider kåret til en av ligaens aller beste spillere. Utover våren gikk det litt mer trått. Naturlig, mener Flod.

- Det ville egentlig vært unormalt om han presterte på så høyt nivå gjennom en hel sesong, sier han.

Carews scoret tre mål for Lyon etter nyttår. Han startet ikke en eneste kamp for klubben etter 0-0-kampen hjemme mot AC Milan i Champions League-kvartfinalen 29. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere