RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kom hjem, Magne!

(FOTO: GORM KALLESTAD/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Tornekrattet tror Magne Hoset kan blomstre i Rosenes by – og får støtte av Molde-trener Arild Stavrum.

VALLE (TV 2 Nettavisen): Søndag spiller Hoset fra start for Vålerenga mot sin tidligere klubb. Leder Tor Melsæther i Moldes supporterklubb Tornekrattet håper det er siste gang han får oppleve Hoset i «feil» drakt.

- Hittil har vi sluppet å se Magne på Molde stadion i noe annet enn Molde-trøye. Og forhåpentligvis slipper vi det i fremtiden også, sier Melsæther til TV 2 Nettavisen.

I klartekst: Han vil ha Magne Hoset hjem til Molde.

- Magne viste da han var i Molde at han er en glimrende fotballspiller på sitt beste. Selvfølgelig vil vi ha ham hjem, sier Melsæther.

- Barnesjukdom
Han vet at enkelte Molde-tilhengere fortsatt bærer nag til Hoset etter at han forlot klubben til fordel for FC København. Men det store flertallet ønsker ham velkommen hjem.

- De fleste av oss ser vel på det som en barnesjukdom at han forlot Molde. Sånt går det an å vokse av seg¿

Melsæther tror også en overgang vil slå positivt ut for hovedpersonen.

- Magne er en hjemmekjær person som trenger trygghet for å prestere. Og det er her i Molde han har familien og vennene sine. Magne vil få et kjempeløft hvis han kommer hjem. Han vil ikke trenge mange kampene for å spille seg inn på landslaget igjen, spår supportelederen.

- Smigrende
Han innser samtidig at det til syvende og sist kan bli et spørsmål om penger.

- Det er klart at Vålerenga neppe slipper ham gratis. Og det er vanskelig å anslå hvor mye han er verdt. Han har jo ikke akkurat vært kjempegod i det siste, poengterer Tor Melsæther.

Magne Hoset legger ikke skjul på at han setter pris på å være ønsket i Molde.

- Jeg så et innlegg på internett om at noen der oppe vil ha meg tilbake. Det synes jeg er smigrende. Det viser vel at jeg presterte bra da jeg var i Molde, sier Hoset til TV 2 Nettavisen.

Likevel ser han ikke for seg noen snarlig retur.

- Akkurat nå går det bedre for meg her i Vålerenga, og da blir det neppe aktuelt å skifte klubb. Jeg føler at steget begynner å sitte. At jeg får spilletid hjelper også på selvtilliten. Akkurat nå er jeg inne i en veldig positiv trend, poengterer Hoset.

Stavrum: - Interessant
Kjetil Rekdal har tidligere antydet at Hoset er blant spillerne som kan forsvinner fra Vålerenga i sommer. Når TV 2 Nettavisen gjentar spørsmålet etter fredagstreningen på Valle, slår han ut med armene og himler med øynene.

- Det er veldig mye opp til Magne, sier Rekdal – og bekrefter dermed at Hoset fortsatt er til salgs.

Prisen sier han imidlertid ingenting om. Og nettopp det er også Molde-trener Arild Stavrums eneste bekymring i sakens anledning.

- Selvfølgelig kunne jeg gjerne ha tenkt meg å ha Magne tilbake i Molde. Han er en meget god spiller. Det er interessant hvis det er mulig, men han er under kontrakt med Vålerenga, poengterer Stavrum.

- Kanskje han blir billigere hvis han gjør en dårlig kamp mot oss søndag, fleiper Molde-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere