- Kom ikke for å fortelle at han elsker meg

Foto: Stephen Hird/REUTERS

Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari vil ikke la Jose Mourinhos tilstedeværelse ta skylden for tapet mot Manchester United.

12.01.09 22:18

Oslo (ANB): Chelsea gikk på sesongens første bortetap med 0-3 mot Manchester United søndag. Vertene imponerte med sin kraftfulle seier; Chelsea virket på sin side usedvanlig svak i forhold til tidligere prestasjoner på utebane og på Old Trafford. Null avslutninger på mål vitner om en gullutfordrer i trøbbel.

På tribunen satt tidligere Chelsea-manager Jose Mourinho. Inter-treneren møter Manchester United i mesterligaen om en drøy måned. Men Scolari avviser at det påvirket verken ham selv eller laget.

– Mourinho kom hit for å se United før mesterligakampen. Det er normalt. Mourinho er en intelligent mann. Han kom ikke hit for å fortelle at han elsker meg, sa Scolari ifølge BBC.

Foto: Scanpix

Stor skade
Dagen etter stortapet innrømmer Luiz Felipe Scolari derimot at laget fikk seg en leksjon i møtet med fjorårets seriemestere.

– Jeg tror det påførte oss stor skade. Vi reiste tross alt ikke til Manchester for å spille slik, sier Scolari.

Men for all del; sesongen er langt fra ferdigspilt, og Chelsea innehar fortsatt andreplassen på tabellen. London-klubben har fire poeng opp til serieleder Liverpool, og ligger ett poeng foran United, som samtidig har to kamper til gode.

– Det er ikke sånn at alt er tapt med dette tapet. Vi har fortsatt 17 seriekamper igjen å spille, og vi skal kjempe sesongen ut, sier Scolari.

– Men fortsetter vi å spille som dette her, er seriegullet tapt om få runder, legger han til.

Fornøyd med stallen
Nå må den vonde trenden snus. Chelsea har vist dalende form de siste kampene, med 1-1 hjemme mot Southend i FA-cupen, samt 0-3 mot United i serien. Men Scolari tror ikke spillerkjøp vil få laget på rett kjøl igjen.

– Vi trenger ikke flere spillere. Dette er stallen min, og jeg skal forbedre laget med dem vi har, mener portugiseren.

– Nå må vi analysere kampen mot United, for deretter å se framover mot det som kommer, sier Scolari.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag