*Nettavisen* Sport.

- Kom som lyn fra klar himmel

Vikings trener Kjell Inge Olsen ble svært overrasket da han mottok meldingen om at Andre Schei Lindbæk ble solgt til Las Palmas. - Dette kom som lyn fra klar himmel, sier han til TV 2 Nettavisen.

03.02.04 13:23

Andre Schei Lindbæk prøver på ny lykken i spanske Las Palmas.

Kjell Inge Olsen fikk meldingen om Schei Lindbæks retur til Las Palmas sent mandag kveld. Nå har han startet jakten på en erstatter. Egil Østenstad er en spiller Viking nå på nytt vurderer.

- Vår holdning til Egil Østenstad har overhodet ikke endret seg. Men det er viktig å vite om han vil spille for oss. Vi er bare interessert i å ha spillere i klubben som ønsker å spille for Viking.

Viking-treneren innrømmer dette ikke var tilfelle med Andre Schei Lindbæk.

- Lindbæk ytret ett sterkt ønske om å dra ned igjen til Las Palmas. Han fikk ett bra tilbud i Las Palmas han ikke kunne si nei til. Med en slik motivasjon kunne vi bare ikke beholde ham, sier Kjell Inge Olsen til TV 2 Nettavisen.

Bosman-spillere

Olsen understreker at Viking har en solid stall, men at klubben nå vil gjøre alt de kan for å finne en erstatter.

- Vi leter først og fremst blant ledige Bosman-spillere, både i Norge og i utlandet, sier Kjell Inge Olsen.

- Viking ønsker å etablere seg i toppen av norsk fotball, og før Andre Schei Lindbæk ble solgt var vi svært fornøyd med stallen. Men nå må vi lete etter en ny spiss, forteller Kjell Inge Olsen - uten å være villig til å røpe konkrete navn.

Overgangsvinduet for norske klubber stenger 31. mars, og Kjell Inge Olsen håper en ny spiss kan være på plass i mørkeblått før den tid.

- Men det hele er jo et økonomisk spørsmål, påpeker Olsen.

Les også:

Mer om Viking
Fakta Andre Schei Lindbæk

Hva mener du om salget av Andre Schei Lindbæk? Si din mening i debattfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.