RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kommer han noen gang til å glemme dette?!

Foto: Davide Spada / Ap / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Domenico Berardi senket AC Milan med fire(!) mål.

SASSUOLO - AC MILAN 4-3:

AC Milan har skuffet stort i Serie A denne sesongen, men de aller fleste forventet likevel at milaneserne skulle notere seg for tre poeng da de gjestet lilleputt Sassuolo søndag kveld.

Da Robinho og Mario Balotelli ordnet 2-0-ledelse for bortelaget etter bare 12 minutter, så det da også ut til å gå mot en oppskriftsmessig seier.

Én mann hadde imidlertid noe han skulle si.

Sassuolo-spiss Domenico Berardi vartet nemlig opp med hele fire strake scoringer og sørget for at hjemmelaget tok en overraskende seier.

- Det er bare å sette av hele forsiden på avisa i morgen. Kommer han noen gang til å glemme dette?! spurte CMores kommentator da unggutten satte inn sitt fjerde for kvelden.

Riccardo Montolivo satte inn en redusering ti minutter før slutt, og Balotelli kunne sikret uavgjort da han avsluttet i tverrliggeren på overtid.

Det skulle derimot bli Domenico Berardis kveld på alle måter og mannen som er Juventus-klar fra sommere av kunne juble for sin hittil største prestasjon på fotballbanen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere