RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kommer til å savne Roger

Sist oppdatert:
HOCHFILZEN (TV 2 Nettavisen): Lars Berger synes det er trist at Roger Grubben gir seg som trener etter Torino-OL neste år. – Han kommer til å bli vanskelig å erstatte, sier Berger.

TV 2 Nettavisen skrev mandag at Roger Grubben har bestemt seg for å slutte som landslagstrener for skiskytterherrene etter OL i Torino neste år.

Treneren skal etter OL begynne som lærer ved Sirdal Vidergående skole, og kombinere lærerjobben med en nyopprettet stilling i skiskytterforbundet.

- Det er veldig trist at Grubben ikke fortsetter. Han har betydd enorm for oss utøvere, og er en usedvanlig dyktig og flink trener. Dessuten er han en kjempehyggelig person, sier Lars Berger til TV 2 Nettavisen.

Ser ingen kandidater
Berger ser for øyeblikket ingen aktuelle kandidater til å etterfølge Grubben, som overtok som herretrener før 2002-sesongen. Grubben startet som skytetrener for landslaget to år tidligere, før han fikk jobben som hovedtrener.

- Akkurat nå ser jeg ingen kandidater som kan gjøre en like god jobb for oss som Grubben. Jeg er veldig spent på å se hvem som blir ny trener, mener Berger.

- Hva med landslagssjef Arne Idland?

- Arne er faglig god han, men i den rollen han er i nå, styrer han mest det administrative. Så jeg tviler på at han blir den nye treneren, svarer Berger.

VM trolig over
VM i Hochfilzen er nærmest over for Berger allerede. Han er reserve på normaldistansen onsdag, og får trolig heller ikke gå stafetten. Nesja-gutten tror også at han ikkke får gå søndagens avsluttende fellestart – hvor han tok bronsen på VM i Oberhof i fjor.

- Jeg har ikke akkurat lagt inn noen god søknad for stafetten. Så resten av VM blir trolig en ferie for min del, flirer Berger.

Før han blir mer alvorlig:

- Men det hele er jo selvsagt min egen feil. Jeg har rett og slett ikke gått bra nok, innrømmer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere