- Kommer uansett til å reise til Hannover

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Henning Hauger er frustrert over Stabæk.

07.06.11 08:52

I forkant av EM-kvalifiseringskampen mot Portugal i Lisboa kom det fram at Stabæks Henning Hauger var i søkelyset til den tyske klubben Hannover.

Tyskerne skal ha kommet med et bud på midtbanespilleren, men bæringene mente den aktuelle summen var for lav og krevde mer penger for landslagsmannen.

- Reiser uansett
I tirsdagens papirutgave av VG forteller Hauger at han nå er frustrert over Stabæk-ledelsen og føler klubben sier en ting, mens den gjør noe helt annet.

- For to uker siden ba jeg om et møte med Inge André Olsen, for å informere ham om at «nå kan det snart skje noe». Han så meg inn i øynene og sa at Stabæk skulle se med velvilje på løsninger dersom det kom en seriøs klubb på banen. «Er det én spiller vi ønsker skal komme seg ut, så er det deg». Men når det dukket opp noe, gjør han noe helt annet, sier Hauger.

25-åringen står uten kontrakt etter den inneværende sesongen og bekrefter overfor VG at han uansett kommer til å skrive under for Hannover etter sesongslutt.

- Ja. Hannover har fulgt meg i halvannet år. De ønsker meg og jeg ønsker meg til Hannover. Så Stabæk må skjønne at jeg kommer til å reise uansett, sier Hauger.

Det første budet på midtbanemannen skal ha vært på rundt 220.000 euro - rundt 1,7 millioner norske kroner. Budet skal senere ha blitt høynet til rundt 350.000 euro.

Ifølge Hauger skal tyskerne også ha vært villige til å forhandle videre om overgangssummen.

- Tull og usaklig
Stabæks sportslige leder, Inge André Olsen, sier imidlertid at påstandene Hauger nå kommer med både er tullete og usaklige.

- Det er både tull og usaklig. Vi reiste til Gardermoen for å møte klubben, selv om vi ikke visste hva de kom med. Det er unormalt fra vår side, men vi gjorde det fordi Henning ønsket det.

- Vi fikk et bud som var ekstremt lavt og det så vi ingen grunn til å vurdere. Hannover fikk muligheten til å øke budet. Det ville de ikke, sier Olsen til VG.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag