RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Konoplyanka er en hodeløs kylling

Foto: Anthony Devlin / Pa Photos
Sist oppdatert:
Tidligere Arsenal-spiller kritisk til landsmannen.

Liverpool har sendt en delegasjon til Ukrainia for å forsøke å hente med seg driblefanten Yevhen Konoplyanka hjem til Anfield, ifølge The Mirror.

Det får tidligere Arsenal-back Oleg Luzhny til å klø seg i hodet.

Luzhny, som var kjent for å ha tempo som ei ku i ei bløt myr, mener landsmannen ikke bør gå til Premier League.

- Han er en hodeløs kylling, og passer ikke i engelsk fotball i det hele tatt, sier Luzhny om Dnipro-spilleren, ifølge The Mirror.

- Passer bedre i Spania
Luzhny har imidlertid troen på at landsmannen kan lykkes i en at annet land.

- Konoplyankas spillestil passer mye bedre i Spania og Italia. Måten å spille på i England er totalt annerledes. Alt handler om styrke.

- Du må løpe frem og tilbake i maksimalt tempo gjennom 90 minutter. I Ukraina kan du la være å løpe i store deler av kampen. Det kan du ikke i Premier League, sier Luzhny.

Luzhny mener VM-kvalifiseringskampen mot Frankrike i fjor, demonstrerte Konoplyankas akilleshæl.

- Jeg så hvordan han spilte da Ukraina tapte 3-0 mot Frankrike. Der fikk vi jo se at Konoplyanka nesten ikke løper i det hele tatt.

Blir trolig klar
Liverpools administrerende direktør Ian Ayre befinner seg torsdag ettermiddag i Ukrainia, og det er ventet at partene skal komme til en enighet før overgangsvinduet stenger ved midnatt fredag.

Det spekuleres vilt i at flere engelske klubber vurderer å melde sin interesse, men forløpig er det lite konkret å melde om på den fronten.

Både Tottenham og Manchester United er nevnt som mulige destinasjoner for lynvingen som ikke løper.

Liverpool har allerede gått på en lignende smell dette vinduet, da gutten de har siklet aller mest på i januar, gikk til Chelsea. Mohamed Salah var svært nære en Liverpool-overgang, før Jose Mourinho og co snappet ham foran nesen på Brendan Rodgers.

Konoplyanka kom for alvor på alles lepper da han storspilte under EM på hjemmebane i 2012. Sammen med Andriy Yarmolenko, som spilte på motsatt side, skremte han vannet av de fleste forsvarsfirere med blendende teknikk og stor fart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere