*Nettavisen* Sport.

- Kranglet ikke med Rooney

David Beckham avviser at det var noen rift eller krangel mellom han og Wayne Rooney da England tapte 0-1 for Nord-Irland.

20.09.05 11:56

Paret hadde en opphetet meningsutveksling etter at Rooney fikk gult kort, og ifølge engelske medier fortsatte krangelen inn i garderoben etter sjokktapet for naboene. Beckham avviser at han ble uvenn med Manchester United-stjernen.

- Selvsagt ble det ingen krangel. Wayne og jeg har snakket en rekke ganger den siste uka. Hele greia er blåst fullstendig ut av proporsjoner. Wayne er ikke bare en lagkamerat på England. Han er en venn, sier Beckham til SkySports.

Rooneys temperament har vært en het potet i engelsk presse den siste tiden, særlig etter at han ble vist ut mot Villarreal sist onsdag. Beckham tror at Old Trafford er det perfekte miljøet for Rooney til å lære seg måter å håndtere denne mørke siden av hans personlighet på.

- Han har erfarne spillere i United å se opp til, og jeg er sikker på at Sir Alex har situasjonen under kontroll. Han er god til det. Han tar vare på spillerne sine, sier Beckham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag