*Nettavisen* Sport.

- Krangling er bare sunt

Foto: Reuters/Scanpix

Ikke overraskende mener Roy Keane at det er sunt med litt krangling. Iren er glad for at Cristiano Ronaldo blir hudflettet på trening.

26.12.04 13:06

Både Gary Neville og Alan Smith har hudflettet Cristiano Ronaldo på treningene til Manchester United den siste tiden. Det har selvfølgelig ført til store oppslag på balløya. Helt uten grunn, mener Roy Keane.

- Det var vært mange historier i pressen om en eller to spillere som har kranglet, og det er bare tull. Stemningen i laget er bedre enn noen gang, og det mener jeg, sier Uniteds kaptein til klubbens egen tv-kanal, MUTV.

Keane er overbevist om at kranglingen er sunn for laget.

- Hvis du føler at en spiller ikke gjør jobben sin, så sier du ifra. Det er viktig at du gjør det, uansett om nivået er Manchester United eller på løkka. Du spiller for å vinne, og du forsøker å hjelpe dine lagkamerater, sier Keane.

Keane har opplevd mange munnhuggerier gjennom karrieren.

- Jeg ville vært mer bekymret om spillerne ikke kranglet. Det har blitt sagt mye rart på banen gjennom årene, men når du går av banen er det hele glemt, mener 33-åringen.

En som ikke vil få med seg kranglingen på Uniteds treningsfelt det neste halvåret, er talentfulle Jonathan Spector. Sir Alex Ferguson har leid ut amerikaneren til Blackburn for å gi ham mer førstelagsspill.

Det ryktes for øvrig at både Manchester United og Arsenal har forhørt seg med Bolton angående den finske keeperen Jussi Jääskelainen.

Manchester United møter Bolton, Aston Villa, Middlesbrough og Tottenham i sine fire neste kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.