RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

- Krisemøte om Alex Ferguson

Sist oppdatert:
Styret i Manchester United skal ifølge The Mirror være delt i spørsmålet om Sir Alex Ferguson skal få forlenget kontrakt. Avisen spekulerer i om skotten vil slutte i raseri.

The Mirror slår fredag stort opp en eksklusiv sak om at Manchester Uniteds styremedlemmer er usikre på om skotten skal få den kontraktsforlengelsen han ønsker.

Flere i styret reagerer på Fergusons krav.

- Utpressing
Skotten krever 180 millioner kroner for å bli i klubben i ytterligere tre år etter at hans nåværende kontrakt går ut om 18 måneder.

- Dette er galskap. Vi blir utpresset. Alex ønsker alt på sin måte. Men man må spørre seg om hvem som egentlig styrer Manchester United? Alex er ikke større enn Manchester United, selv om jeg er usikker på om han vil være enig i den påstanden, sier et av styremedlemmene - anonymt - ifølge The Mirror.

- Alex har gjort det klart at han ønsker en langtidskontrakt, men enkelt er overbevist om at det ikke er i klubbens eller aksjeeiernes beste interesse, legger han til.

Styremøte fredag
Ferguson er for tiden innblandet i en rettssak mot klubbens største aksjeeier, John Magnier. Den konflikten dreier seg om eierskapet til en hesten Rock of Gibraltar.

The Mirror skriver videre at klubben skal ha et ekstraordinært styremøte fredag, nettopp for å diskutere Sir Alex Ferguson forespørsel om ny kontrakt. Avisen tror Ferguson kan komme til å forlate klubben dersom han ikke får innfridd ønsket.

Under Ferguson har Manchester United vunnet ligaen åtte ganger, FA cupen fire ganger og Champions League én gang.

Hva tror du? Er saken bare oppspinn? Si din mening i kommentarfeltet!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere