*Nettavisen* Sport.

- Kronerulling for ny trener

RBK-fansen raser og fortviler. Et av forslagene er å starte kronerulling for å hente en internasjonal topptrener. Andre vil protestere på Lerkendal.

01.07.05 13:25

Etter det pinlige cuptapet mot Hønefoss torsdag kveld går debatten høyt i diskusjonsforumet til de trofaste RBK-supporterne i Kjernen. Meningen er mange, sterke – og delte.

Kjernen-leder John Inge Korsgat er klar i sin tale. Han trodde knapt sine egne øyne på Lerkendal i går. Nå mener han supporterne må vise sin misnøye.

- Nå må vi få lov til å gi spillerne en klar beskjed om at de må begynne å blø for drakta. Vi skal ikke slutte å støtte klubben, men spillerne må vise at de fortjener støtten, sier Korsgat til TV 2 Nettavisen.

Han stiller spørsmål om hvorvidt flere av dagens spillere er laget av det rette materialet.

- Jeg begynner å lure på om enkelte har den gutsen som skal til. I så fall er det på høy tid å begynne å vise det fram på banen, fastslår Korsgat.

Her er noen av innleggene på kjernen.com:

- Perry har rasert hele skuta
- Skandalen er et faktum. 1-2 hjemme mot Hønefoss. Jeg krever en reaksjon fra Kjernen. Nå må de som uttaler seg på Kjernen sine vegne kutte ut tullet med å ta Per Joar Hansen under sine beskyttende vinger. Perry forever osv. Mannen må vekk. F¿, nå har han rasert hele skuta. Møt opp på treningsfeltet i morra og vis din misnøye, skriver Tempelrev.

Andre mener det er viktig å vise sympati:

- Utfordring: Hvordan skal vi vise at vi elsker klubben SAMTIDIG som vi kritiserer det som skal kritiseres? Vi skal først og fremst støtte klubben, i medgang som i motgang. Det er så mange titusener som klager nå at det ikke akkurat HJELPER om Kjernen hiver seg på, mener Haavarl.

- Ingen får lønn
Ace har ingen løsning, men lar fortvilelesen skinne igjennom:

- Æ e noe så inne i h¿ forbainna no, skuffa, sårs og vonbroten og alt på en gang. Det fins ingen løsninger på kort sikt på det herre hælvete. Dårlig trente spillere, en trener som sannsynligvis mangler respekt i spillergruppa. Mitt forslag: Ingen får lønn før prestasjonene er optimale (he he), og det må legges ned innsats/arbeidsvilje det står respekt av på i trening og i kamp. Da vil også, mest sannsynlig, resultatene komme!

- Kronerulling
Løsning har derimot Nidaros 997. Han vil starte kronerulling for Norges rikeste fotballklubb:

- Om det så skal koste 10 millioner i året for en topp trener, så er det kanskje den beste investeringen Rosenborg kan gjøre nå i sommerpausen. Det er ingen vits i å la Perry & co holde på slik laget presterer per dags dato. Kjernen kunne starte en symbolsk kronerulling for å få ansatt en internasjonal topptrener som kan utvikle laget gitt de ressursene Rosenborg har opparbeidet seg gjennom Eggen-epoken.

Debatten også i Veggavisen. Klikk deg inn og si din mening.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.