RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kroppen min tilhører Jesus

Foto: Marit Hommedahl/Scanpix
- Nå skal jeg finne formen, sier en strålende fornøyd Kim Ojo til Nettavisen.

BRANN - MOLDE 4-1

BERGEN (Nettavisen): - Det har vært en vanskelig sesong, sier Kim Ojo til Nettavisen.

- Jeg har ikke vært på samme nivå som jeg var i fjor, utdyper en ærlig nigerianer.

- Jobber hardt
I fjor herjet nemlig Ojo med alt og alle i Tippeligaen. Han ble elsket av fansen og fryktet av motstanderen.

I år derimot har spissen slitt. Han har ikke vist seg som det vanvittige angrepsvåpenet som han gjorde i fjor. Det stresser ikke nigerianeren.

- Jeg jobber hardt for å finne igjen formen. Vi får se på slutten av sesongen hvordan det går, forteller Ojo til Nettavisen.

Tallene er klare. Til nå i år har Ojo scoret 8 mål for rødtrøyene, mot totalt 15 i fjor. Det gir et målsnitt på 0,38 etter dagens kamp, godt hjulpet av de to målene han scoret på slutten av søndagens kamp. Før kampen lå nemlig målsnittet på 0,29 og i fjor 0,54.

- Godt å score
Selv om nigerianeren ikke gir uttrykk for at formsvikten har påvirket ham, hjalp nok dagens to mål godt på selvtilliten.

- Det var godt å få de målene. Det var en god pasning fra (Eirik) Birkelund på 3-1 målet. På 4-1-målet er det godt samspill med Bentley, forteller nigerianeren.

Nå som Ojo tilsynelatende er tilbake i godt gammelt slag, er ikke spissen bekymret for skader.

- Skader er for mine motstandere. Kroppen min tilhører Jesus, sier kraftspissen.

- Ojo har slitt
Brann-trener Rune Skarsfjord var henrykt over sin egen spiss som feide all tvil til side i søndagens oppgjør.

- I dag var han kjempebra. Han er færre ganger i offside og han er mer rettvendt. Da er det vanskelig å stoppe ham. I dag var han på toppnivå slik vi vil se ham, forteller Skarsfjord til Nettavisen.

Nordlendingen legger ikke skjul på at Ojo har hatt en utfordrende sesong.

- I fjor når han kom var han et ubeskrevet blad og kom fra Nybergsund. I år har det nok vært veldig høye forventninger til ham, fortsetter Brann-treneren til Nettavisen.

- Videreutviklet spillestilen
En av forskjellene på årets Brann-lag kontra fjoråret er at de har involvert kantspillerne i mye større grad. Det har nok ført til at Ojo har hatt en formdupp.

- Spillestilen er ikke lagt om i år. Vi har bare utviklet den, forteller Skarsfjord.

- Han spilte veldig annerledes fotball da han kom til oss. Vi har jobbet med ham i et og et halvt år nå. Vi ser at han begynner å få det til nå. Jeg vil egentlig si at han har hatt en fantastisk periode i klubben sett alt under et., forteller Skarsfjord.

Brann-treneren understreker at Ojo fortsatt kan variere litt i prestasjonene.

- Vi må bruke tid med ham. Han er fortsatt en unggutt som står på. Han valgte å bli hos oss i høst for å utvikle seg og for å kjempe om en god serieplassering og cupgull, avslutter en strålende fornøyd Brann-trener.

Ojo herjet med Molde
Etter en litt rufsete åpning av de to lagene, tok Molde ledelsen etter 27 minutter ved Davy Claude Angan. Joshua Gatt kom enkelt rundt på høyresiden til Brann og fikk lagt inn til en umarkert Angan som enkelt satt ballen i mål.

Et mål tatt ut av læreboken.

Men Brann skulle slå tilbake. Det er uvisst hva Ole Gunnar Solskjær sa i pausen, men like etter sidebyttet utlignet Amin Askar Molde sin ledelse. Askar vendte vekk landslagsaktuelle Vegard Forren på 5 meter og satt ballen bak Espen Bugge Pettersen i Molde-målet.

Etter 67 minutter sendte nykommer Simen Wangberg bergenserne i ledelsen med et kontant hodestøt. Rett før slutt økte Kim Ojo til 3-1 og 4-1 for rødtrøyene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere