RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kun serien som teller

(FOTO: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Brann-trener Mons Ivar Mjelde deppet ikke nevneverdig etter cuptapet mot Start.

START – BRANN 3-1:

KRISTIANSAND STADION (TV 2 Nettavisen): Brann stormer mot gull i Tippeligaen, men gull i både cup og serie blir det ikke denne sesongen.

Start satte nemlig en effektiv stopper for Branns drøm om The Double med 3-1-seier i cupens fjerde runde torsdag kveld.

- Klart det er surt å tape fotballkamper. Men nå skal vi konsentrere oss om det vi selv kan gjøre noe med, nemlig serien, sier treneren for årets suverene serieleder i Tippeligaen.

Ikke lenge i paradis
Etter å ha rundspilt Viking 2-0 i Tippeligaen tidligere denne uken, kom Brann seg raskt nedpå jorden etter cupmøtet mot Start. Mjelde har ingen god forklaring på hvordan mannskapet kan variere så voldsomt i prestasjonene.

- Det var på mange måter en slik kamp der spillerne ville og ville, men fikk det liksom ikke helt til. Og Start løp mer enn oss i dag, oppsummerer den sindige treneren.

- Var Brann-spillerne slitne?

- Nei, det tror jeg ikke. Men de merket nok at kampen mot Viking fremdeles satt i beina. Start hadde jo en ekstra hviledag, svarer Mjelde bestemt.

- Likevel synes jeg kampen til tider var jevnspilt. Men forskjellen var at Start scoret på sjansene sine, poengterer han.

Raus med kortene
Dommeren delte i løpet av kampen ut 10 gule og et rødt kort – men verken Mjelde eller Starts styreformann Erik Solér mente kampen var preget av stygt spill.

Starts David Hansen ble utvist etter å ha fått sitt andre gule kort drøye ti minutter før slutt.

- Kampen var overhodet ikke stygg. Dommeren var altfor raus med kortene, konkluderer Erik Solér.

- Start virket veldig tente, men heller ikke jeg mener særlig mange stygge taklinger preget denne kampen, konkluderer Mons Ivar Mjelde med klar adresse til dommer Svein Oddvar Moen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere