*Nettavisen* Sport.

- Kun United for meg

Foto: AFP/Scanpix

Wesley Sneijder utelukker ikke en framtid på Old Trafford.

26.09.10 12:41

Manchester United har sett alt annet enn overbevisende ut i sesonginnledningen. I sine beste stunder har de vært glimrende, men på sitt verste har spillet til United vært planløst og lite kreativt.

Og de største kritikerne skylder på mangelen på kreativitet på Uniteds midtbane. Rett nok har Paul Scholes til tider vært helt fantastisk, men når han ikke har dagen eller ikke spiller har det vært mye løpskraft og ballbesittelse, men desto færre geniale pasninger og sjanseskapende spill.

Det er nettopp det behovet flere mener United ikke fikk dekt inn i sommerens overgangsvindu. Riktignok ble det lenge spekulert i at enten Mesut Özil eller Wesley Sneijder var på vei til Old Trafford.

Førstnevnte endte i Real Madrid, mens sistnevnte fortsatt tjener til livets opphold i Inter. Altså ingen forsterkninger til Sir Alex Fergusons mannskap.

Men nå åpner Inters kortvokste playmaker, Sneijder, for at han kan havne på Old Trafford. Det er i så fall gledelige nyheter for United-fansen, som har skreket etter en stor signering etter Cristiano Ronaldos avgang i fjor sommer.

- Umulig å si nei
- Hvis noen spør meg om jeg noen gang vil spille for Manchester United, er det umulig for meg å si nei, sier nederlenderen ifølge Daily Star.

- Hvordan kan man si at hvis man får sjansen til å spille for en av de største klubbene i verden, så ville man ikke det. Jeg tror ikke det finnes en spiller i verden som ville offentliggjort at han ikke ville spilt for Manchester United, og hvis de gjorde det tviler jeg på at de snakker sant, fortsetter Sneijder.

Følg Bolton - Manchester United fra 13.00 i Nettavisens livesystem!

Selvfølgelig finnes det nok spillere som neppe kunne tenkt seg en framtid på Old Trafford, det er bare å nevne de aller fleste spillerne i Liverpool.

Men for Sneijder er det altså fristende med en framtid under Sir Alex Ferguson. 26-åringen ønsker nemlig å fortsette rekken av store klubber han har vært i.

- Jeg har spilt for Real Madrid, som mange regner som verdens beste klubb, og jeg har spilt for Inter Milan som skapte historie da vi vant trippelen sist sesong, sier Sneijder.

- Vil lytte til United
Han garanterer ikke at han blir Manchester United-spiller, men frieriet i retning Manchester er i alle fall tydelig nok.

- Jeg er fortsatt Inter Milan-spiller og veldig fokusert på det, men jeg kan ikke si hva som kommer til å skje i fremtiden og hvis Manchester United tar kontakt neste sommer så vil jeg selvfølgelig lytte, sier han.

Det er også blitt spekulert i om Sneijder følger gamlesjefen José Mourinho tilbake til Real Madrid, klubben Sneijder forlot til fordel for Inter sist sommer. Da ble nederlenderen regnet som vrakgods, men ett år senere er han blant Europas ypperste midtbanespillere, med en trippel med Inter og VM-finale med Nederland som høydepunktene.

En retur til Spania er imidlertid ikke aktuelt, sier Sneijder.

- Premier League, med tanke på toppklubber, er den sterkeste ligaen i verden, og det ville vært flott å avslutte karrieren min med å kunne si at jeg spilte i toppen i Spania, Italia og England. Det er ikke mange som kan si det og hvis det skulle skje med meg, er det kun med Manchester United det kan skje, avslutter Sneijder.

Følg Bolton - Manchester United fra 13.00 i Nettavisens livesystem!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.