RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kunne solgt ut Stadion tre ganger

Sist oppdatert:
Billettene til Branns siste hjemmekamp denne sesongen ble utsolgt på 17 minutter.

Elleville Brann-fans vil ikke gå glipp av sesongens siste hjemmekamp - oppgjøret mot Viking 28. oktober. Billette ble lagt ut for salg klokken 12 onsdag.

Og gullfeberen herjer som aldri før i Bergen. Fansen overnattet både utenfor Brann Stadion og kjøpesenteret Galleriet i håp om å sikre seg kampbillett til oppgjøret der Brann etter alt å dømme får utdelt sine gullmedaljer etter 44 års ventetid.

Forsvant på 17 minutter
I løpet av 17 hektiske minutter onsdag formiddag var alle ledige plasser revet vekk, og dermed måtte mange tusen lidenskapelige Brann-supportere innse at de ikke fikk billett til årets siste hjemmekamp.

- Det er ikke noe annet å si enn at dette må være tidenes interesse for en kamp, sier en overrasket markedssjef i Brann, Kristian Jæger, til Nettavisen.

Gullmedaljen kan Brann sikre seg med seier over Aalesund på Color Line Stadion førstkommende lørdag. Bergen kommune har sørget for at oppgjøret i sin helhet blir vist på storskjerm på Festplassen i Bergen sentrum.

- Jeg tror det kommer mellom 80.000 og 100.000 Brann-fans i Bergens gater lørdag kveld. Det sier bare litt om potensialet vi har. Brann betyr enormt mye for Bergen, sier Jæger.

- Hvor mange billetter kunne dere solgt til oppgjøret mot Viking?

- Vi kunne helt sikkert solgt ut stadion tre ganger, slår markedssjefen fast.

Større kapasitet neste år
Han beklager at Brann Stadion denne sesongen kun har en kapasitet på 17.900 tilskuere på grunn av moderniseringen av anlegget.

- Men når anlegget er helt ferdig, vil Brann Stadion få en kapasitet på mellom 22.000 og 24.000 sitteplasser, forsikrer markedssjefen.

P. S: Det er ikke bare i Bergen interessen er stor før oppgjøret mot vestlandsrival Viking. I Stavanger ble Viking-fansens 800 billetter til kampen revet vekk på en halvtime.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere