RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kunne vært min beste sykkeldag

Sist oppdatert:
BLOIS (TV 2 Nettavisen): Kurt-Asle Arvesen var en svært skuffet mann etter at CSC ble slått på målstreken på tirsdagens lagtempoetappe.

Team Discovery Channel ble for sterke mot slutten, og vant med to sekunders margin til Arvesens danske lag. Det var en bitter pille å svelge for nordmannen, særlig siden David Zabriskie, mannen som ledet Tour de France før dagens etappe, falt en kilometer før mål.

Dermed er Lance Armstrong ny leder av årets utgave av sykkelsportens hardeste kraftprøve.

- Vi kjørte et utrolig godt tempo, og det er utrolig surt å tape. Jeg visste ikke om velten til Zabriskie, for han var bak meg, men jeg fikk bare beskjed av Bjarne (Riis, red.anm) om å kjøre. Vi var fem mann igjen, og fikk sekundering, så vi visste hvor jevnt det var, sa Arvesen til TV 2 Nettavisen kort tid etter målgang.

Han mener CSC hadde en alle tiders sjanse til å vinne.

- Vi måtte ta doble føringer etter hverandre, etter at vi ble fem. Tiden renner utrolig fort på en sånn etappe. Men vi syklet jævlig bra. Det kunne ha vært den beste sykkeldagen i mitt liv, sa Arvesen.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med flere reaksjoner utover kvelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere