*Nettavisen* Sport.

- Kvalmende!

Strømsgodset-trener Ronny Deila ble kvalm av å se på nestenflausen mot Øvrevoll/Hosle.

12.05.08 22:28

HOSLE MATCH (Nettavisen): ØVREVOLL/HOSLE – STRØMSGODSET 2-7 e.e.o.:

Mandag kveld røk nemlig Strømsgodset nesten ut av cupen allerede i 1. runde. 3. divisjonslaget Øvrevoll/Hosle tok ledelsen to ganger mot giganten fra Tippeligaen, men falt sammen i ekstraomgangene etter at Godset utlignet tre minutter på overtid.

Les om de andre kampene i første runde av cupen her.

- Jeg hadde en kvalmende følelse mot slutten av ordinær tid. Dette var grusomt, men vi kommer oss heldigvis igjennom det, sier Ronny Deila til Nettavisen noen minutter etter kampen.

Glenn Andersens mirakuløse utligning godt på overtid ga faktisk Deila et håp om cupsuksess denne sesongen.

- Både i 2000 og 2002 opplevde jeg noe lignende i tidlige runder i cupen, og begge de årene endte det med cupfinale. Men jeg har aldri vært med på å slite så mye i 1. runde før som denne gangen, innrømmer Godset-treneren.

Manglet flere faste
Kampen hadde alt en god cupkamp skal ha. Bra med publikum, flott vær, en litt humpete gressbane, ivrige underdogs som bet godt ifra seg, rødt kort og enda mer.

Øvrevoll/Hosle tok ledelsen på lagets første sjanse tidlig i kampen, men Alexander Aas utlignet med hodet for Godset før pause. Så ble det dømt straffe da Glenn Andersen stoppet Nicholas Leidenfeldt – selv om hjemmelaget brukte lang tid på å skjønne det – og den satte Atle Haug sikkert i mål.

Med føttene dinglende fra taket på benken tenkte nok Inge André Olsen, Stian Ohr og David Nielsen – tre spillere som ikke var i troppen til denne kampen – hva de kunne gjort bedre og annerledes. Heller ikke Espen Johnsen, Andrè Bergdølmo eller Joel Riddez var med for Godset – alle har vært faste i starten av sesongen.

- Jeg føler vi stille et veldig sterkt lag i dag, sier Deila, som hadde fem juniorspillere på benken.

Tunge ben på slutten
Vanvittige sjanser for Thomas Sørum og Christer George mot slutten endte i ingenting, men så slengte Glenn Andersen seg fram på et innlegg fra innbytter Steffen Nystrøm – og der og da røk hjemmelagets sjanser for cupsensasjon.

Særlig siden laget like før fikk en spiller utvist.

Sjansen røk i hvert fall da Øvrevoll/Hosles gode keeper Simen Brualøkken måtte forlate banen etter en kollisjon med stolpen noen minutter ut i ekstraomgangene. Det skjedde på et frispark som Fredrik Winsnes elegant skrudde i mål.

Med førstekeeperen ute og bare ti mann på banen var det ikke godt å være Øvrevoll/Hosle i det som føltes som lange ekstraomganger. Christer George, Steffen Nystrøm, Muhammed Keita og Winsnes igjen besørget til slutt 7-2 til Strømsgodset.

- Dette var et nestenmareritt. Helt grusomt. Jeg er veldig misfornøyd, vi gjør masse enkle feil og er slurvete hele veien, sier Ronny Deila.

- Tankevekker
- Når du gir folk blod på tann, tar de fort hele hånda. Dette var en tankevekker, som vi skal bruke til å revansjere oss mot HamKam i neste kamp, avslutter Godset-treneren.

Som tross nestenflausen mener juniorlaget til Godset hadde slått Øvrevoll/Hosle på en god dag.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.