*Nettavisen* Sport.

- Laget gjorde en heroisk innsats

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Lørenskog tok en sterk borteseier, selv om flere spillere er ute med skade

11.12.11 20:43

LILLEHAMMER - LØRENSKOG 2-3 (e.s.k):

Lørenskog kom til kampen mot Lillehammer med mange skader. Seneste tilskudd på skadelisten var Christian Thygesen og Peter Messa, som fikk smeller i kampen mot Vålerenga.

Lørenskog klarte likevel å slå Lillehammer på bortebane, og holder seg med det på andreplass i Get-ligaen.

- Vi gjør en heroisk laginnsats. Moralen i laget var ekstremt bra, uttaler assistenttrener i Lørenskog, Knut Walbye til Nettavisen.

- Vi hadde en del spillere ute, så det ble ganske mye spilletid på noen spillere. Men de som kommer inn gjorde en bra innsats, legger assistenttreneren til.

Lørenskog tok ledelsen i det 9. minutt, i det var periodens eneste mål. I andre periode hadde Lillehammer et lite overtak, men begge lagene scoret et mål og dermed ledet Lørenskog før den tredje periode startet.

Der var Lørenskog som var det bedre laget, men det var Lillehammer som scoret. En målløs ekstraperiode, gjorde at det ble straffekonkurranse. Der var Lørenskog sterkest.

Seieren gjør at Lørenskog leder «kampen om andreplassen», som det nå har blitt. Stavanger Oilers leder serien med 16 poeng, og selv om de tapte mot Stjernen på søndag, tviler Knut Walbye på at noen kan tukte Oilers.

- Vi er fornøyd hvis vi kommer på andreplass. Man skal aldri si aldri, men de har vel fått litt for mange poengs forsprang nå. Men vi skal kjempe for andreplassen vi, sier Lørenskogs assistenttrener.

Øvrige resultater i Get-ligaen søndag:
Stjernen - Stavanger 4-3
Storhamar - Rosenborg 5-1

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.