RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

- Lagkameratene er redde for Zlatan

Sist oppdatert:
Robert Pires mener Paris SG har et problem.

Zlatan Ibrahimovic sto for fire målgivende pasninger da Paris Saint-Germain slo Dinamo Zagreb 4-0 i Champions League tirsdag og kunne stå opp til strålende børskarakterer i avisene.

Tidligere landslagsspiller for Frankrike, Robert Pires, mener imidlertid at lagkameratene frykter svenskens reaksjon dersom de ikke spiller ballen til ham.

Det var etter kampen mot Saint Etienne, der Zlatan ble utvist og Paris tapte 2-1 at den tidligere Arsenal-spilleren uttrykte seg kritisk til topplaget.

- Jeg har sett alle PSGs kamper denne sesongen og ble ikke overrasket over tapet. Det finnes fremdeles ikke noe samhandling i PSG. Alt handler om individuelle prestasjoner fra stjerner som Ibrahimovic og Jeremy Menez, som kan avgjøre kampen på egen hånd, sier Pires ifølge Aftonbladet.

Pires mener klubben er altfor avhengig av Zlatan og at det hemmer lagets utvikling.

- Jeg får følelsen av at spillerne venter på at Ibrahimovic skal løse alt og at de ikke vil ha noe eget ansvar, de gjemmer seg i stedet.

- Det som er enda verre er at det virker som de er redde for å få ballen, slik at de i stedet prøver å få ballen til Ibrahimovic, som står alene mot forsvaret.

Pires går så langt som å påstå at Paris SGs øvrige spillere er redde for at Zlatan skal bli forbannet dersom han ikke får ballen.

- De prøver ikke finne en lagkamerat på midtbanen eller en annen angriper, hvilket kanskje ville vært et bedre alternativ, ettersom de frykter Zlatans reaksjon. At han skal skrike til dem. Det er ikke bare motstanderne som er redde for Ibrahimovic, og det er ikke bra for PSG, sier Pires.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere