RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Landsem burde være kandidat

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Richard Jansen i Supporteralliansen mener at Eli Landsem burde være en aktuell kandidat til trenerjobbene i både Bodø/Glimt, Stabæk og kvinnelandslaget.

42-årige Landsem har en imponerende merittliste som trener for mange kvinnelag både i Norge og Danmark. Hun har også trent Askers herrelag.

Hun trener nå Fortuna Hjørring - som ligger på 2. plass i den danske Elitedivisjonen. Richard Jansen mener Landsem burde være en klar kandidat nå som Stabæk jakter på ny trener.

- Det er litt betegnede og skremmende er jo at man spør om forslaget er seriøst. Hvis man vurderer det fotballfaglig og etter merittlister, er det ingen tvil, sier Richard Jansen til TV 2 Sporten.

Han legger ikke skjul på at han mener norsk fotball kan være preget av en del fordommer.

- Det er litt betegnede og skremmende er jo at man spør om forslaget er seriøst. Hvis man vurderer det fotballfaglig og merittlister, er det ingen tvil om at hun.

- Jeg tror ikke hun blir trener i Bodø/Glimt, jeg tror ikke hun blir trener i Stabæk og jeg tror ikke hun blir trener for kvinnelandslaget.

Det sier mer om holdningene i norsk fotball enn om hennes kvalifikasjoner, sier Jansen til TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere