*Nettavisen* Sport.

- Lars Berger gjør ting han ikke kan

Foto: (FOTO: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix)

NM-publikummet i Granåsen har en mulig godbit i vente.

30.01.08 14:32

GRANÅSEN (Nettavisen): Norges sportssjef for langrenn, Åge Skinstad, prøver å lokke Lars Berger til å spesialisere seg mer på langrenn. Nå kan det se ut til at skiskytteren er på glid.

Lørdag prøver han seg nemlig på 30 km fellesstart med skibytte i langrenns-NM. Det betyr at han også får målt seg i klassisk mot noen av verdens beste spesialister.

Småsjuk
- Lars Berger gjør ting han ikke kan. Jeg kan bekrefte at jeg er påmeldt. Men i øyeblikket er jeg litt småsjuk, så det er ikke sikkert jeg går. Vi får se, sier Berger til Nettavisen etter onsdagens treningsøkt i VM-løypene fra 1997.

- Jeg må i så fall prøve å få lånt meg noe utstyr, humrer 28-åringen fra Lesja, som representerer Byåsen IL i langrenn.

Grundig vurdering
Så mye mer ville ikke Berger si. Men at han er i tenkeboksen i forhold til hva han skal satse på i framtida, er ingen hemmelighet. De to neste sesongene er det internasjonale mesterskap både i langrenn og skiskyting, og det er ikke lenger gitt hva som er Bergers førsteprioritet.

- Jeg kommer til å vurdere dette grundig til våren. Jeg må bestemme meg og gå inn for noe hundre prosent, jeg kan ikke bare pirke rundt med en tannpirker heller, sa Berger til Nettavisen for to uker siden.

Les alt om Ski-NM i Nettavisens vintersportsmagasin
Sjekk de siste sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag