- Las Vegas er min hjemmebane

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen Mediehu)

Marcus Hellner har takket ja til poker- og rulleski-utfordringen fra Petter Northug.

16.04.10 10:14

Petter Northug (24) skal delta i sommerens verdensmesterskap i poker, World Series of Poker (WSOP), i Las Vegas og har i samarbeid med sponsoren Vi Menn utfordret Marcus Hellner (24) til å bli med.

- De to OL–kongene fra Vancouver, Northug og Hellner, møtes i dobbeltduell. Først i sommerlig skirenn med hjul mot varm asfalt, så ansikt til ansikt – ved pokerbordet. Dette blir et skikkelig prestisjeoppgjør, sier ansvarlig redaktør/direktør for Vi Menn, Alexander Øystå.

Svenske Hellner er optimistisk.

- Rulleskiduellen blir spennende. Vi har møttes på rulleski én gang tidligere, og da slo jeg ham, under toppidrettsuka i Aure. Så jeg leder 1-0, sier Hellner til vimenn.no.

- Den skal jeg utligne nå, Las Vegas er min hjemmebane. Og i poker slår jeg ham – lett, kontrer Petter.

Petter Northug er glad i å spille poker, men er langt mindre merittert på dette området enn han er i langrennssporet. Likevel har han store ambisjoner når han spiller sitt første poker-VM.

- Spillerne i Vegas kommer til å tro jeg er en obskur halvkjendis fra Nordpolen, som er lett å loppe for chips. Men jeg skal sjokkere verden. Jeg skal sikre pensjonsfondet!

WSOP arrangeres for 41. gang i Las Vegas, og hovedturneringen vil trolig ha mellom fem og sju tusen deltakere. Hvem som helst kan delta, men det koster 10.000 dollar. Førstepremien var i 2009 på drøyt 50 millioner kroner.

Tormod Røren ble i 1997 den første og hittil eneste nordmannen som har klart å spille seg fram til finalebordet i VM. Han endte på sjuendeplass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.