RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Latterlig Maradona-bud

Foto: scanpix
Sist oppdatert:
Terje Liverød var villig til å senke millionkravet vesentlig mot Maradona-arrangør, men ble møtt med knapper og glansbilder.

(iBergen.no) 20. desember 2007 møttes Terje Liverød og representanter fra selskapet Kulturentreprenørene 2030 (K2030). Bakgrunnen er uenighet i hvem som bør ta på seg ansvaret for det mislykkede Maradona-arrangementet i 2006.

K2030 har i ettertid blitt slått konkurs, men Liverød har sendt et krav om å få utbetalt 5,6 millioner kroner ettersom han mener selskapet påførte ham et tap tilsvarende denne summen.

Syv minutter
Ettersom selskapet er konkurs går Liverød til sak mot styremedlemmene og stiller dem personlig ansvarlig.

Da partene møttes i forliksrådet i Bergen like før jul tok det bare syv minutter før de gikk hver til sitt. Avstanden var rett og slett for stor.

- Jeg ville bare få saken ut av verden og kom med et bud til dem. Det var lavere enn det opprinnelige kravet. Motbudet var latterlig lavt og det var ingen grunn til å fortsette samtalene. Møtet varte syv minutter så fant vi ingen grunn til å fortsette, sier Liverød til iBergen.no.

Etter det iBergen.no erfarer skal budet til Liverød ha vært på mellom 1–1,5 millioner kroner. Dette vil han verken avkrefte eller bekrefte. Motbudet skal ha vært veldig lavt, under 20.000 kroner. Dette vil han heller ikke si noe om.

Stevnes for retten
Dave Spilde, styreformann i K2030, vil ikke si noe om summer, men kommenterer motbudet på følgende måte:

- Tilbudet vårt var mer ment som en spøk. Vi føler oss trygge på at vi ikke skylder Terje Liverød noen penger. Utover dette ønsker jeg ikke å si mer ettersom mekling i forliksrådet er taushetsbelagt informasjon, sier Spilde til iBergen.no og henviser til deres advokat Knut Howelid for ytterlige kommentarer.

Liverød kommer nå til å forme en stevning og partene ser dermed ut til å ende opp i rettslokalene.

- Jeg regner med det skjer i løpet av året en gang, sier Liverød til iBergen.no.

LES OGSÅ:
Maradona i norsk millionkrangel

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere