RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

- Laudrup er ikke på talefot med Swansea

Sist oppdatert:
Det skal være dårlig stemning i Swansea-leieren.

Michael Laudrup har blitt koblet til en rekke klubber etter en imponerende sesong med den walisiske Premier League-klubben Swansea.

Men til tross for at han er en ettertraktet manager hevdet danskens agent Bayram Tutumlu tidligere denne uken, at Laudrup vil bli værende i Swansea også neste sesong.

Likevel skal dansken være langt fra fornøyd i Premier League-klubben som vant ligacupen tidligere i år.

- Snakker ikke med styreformannen
Ifølge Sky er ikke Laudrup på talefot med klubbens styreformann Huw Jenkins.

Årsaken skal være at dansken er svært misfornøyd med overgangsbudsjettet Jenkins har gitt ham i sommer.

Sky Sports hevder å vite at Laudrup ikke har snakket med Jenkins på en uke og danskens agent Tutumlu fungerer som en mellommann for de to.

Ønsker mer penger
Laudrup brukte 5 millioner pund to ganger, da han i fjor hentet Pablo Hernandez og Ki Sung-Yueng. Denne sommeren skal han ønske seg det dobbelte når han nå forsøker å forsterke stallen ytterligere før neste sesong braker løs.

Dansken har virkelig imponert som Swansea-manager etter at han tok over for Brendan Rodgers. Dansken ledet waliserne til både ligacupgull og en imponerende 9. plass i Premier League forrige sesong.

Forrige uke hevdet derimot dansken at det vil bli vanskelig for Swansea å heve seg med mindre de satser mer penger.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere