*Nettavisen* Sport.

- Laudrup er ikke på talefot med Swansea

Foto: Getty Images / All Over Press

Det skal være dårlig stemning i Swansea-leieren.

06.06.13 10:02

Michael Laudrup har blitt koblet til en rekke klubber etter en imponerende sesong med den walisiske Premier League-klubben Swansea.

Men til tross for at han er en ettertraktet manager hevdet danskens agent Bayram Tutumlu tidligere denne uken, at Laudrup vil bli værende i Swansea også neste sesong.

Likevel skal dansken være langt fra fornøyd i Premier League-klubben som vant ligacupen tidligere i år.

- Snakker ikke med styreformannen
Ifølge Sky er ikke Laudrup på talefot med klubbens styreformann Huw Jenkins.

Årsaken skal være at dansken er svært misfornøyd med overgangsbudsjettet Jenkins har gitt ham i sommer.

Sky Sports hevder å vite at Laudrup ikke har snakket med Jenkins på en uke og danskens agent Tutumlu fungerer som en mellommann for de to.

Ønsker mer penger
Laudrup brukte 5 millioner pund to ganger, da han i fjor hentet Pablo Hernandez og Ki Sung-Yueng. Denne sommeren skal han ønske seg det dobbelte når han nå forsøker å forsterke stallen ytterligere før neste sesong braker løs.

Dansken har virkelig imponert som Swansea-manager etter at han tok over for Brendan Rodgers. Dansken ledet waliserne til både ligacupgull og en imponerende 9. plass i Premier League forrige sesong.

Forrige uke hevdet derimot dansken at det vil bli vanskelig for Swansea å heve seg med mindre de satser mer penger.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag